DA IM BUDE KAO KOD KUĆE

Maradona u JAR vodi svoju i obitelji svih igrača

Diego Maradona
Reuters
10.05.2010.
u 17:00

- Mislim da je to dobra odluka i mislim da će nogometaši zbog toga biti zadovoljniji - obrazložio je Diego Maradona, izbornik argentinske reprezentacije, odluku o dopuštenju igračima da sa sobom vode cijele obitelji, supruge, djevojke.

Maradona je s odlukom, koja će mu omogućiti da i on povede svoju obitelj, argentinsku javnost upoznao kad je gostovao u popularnome argentinskom televizijskom šouu, u kojem je progovorio i o Leu Messiju.

- Mislim da je Lionel u ovom trenutku bolji no što je bio ikad ranije u karijeri. Mislim da će odigrati sjajno Svjetsko prvenstvo. Nadam se da će Argentini predstavljati ono što sam joj ja predstavljao 1986. godine u Meksiku ili 1990. u Italiji - rekao je Maradona.

- Moj najveći problem zapravo me čeka ovih dana: kako odabrati samo 23 igrača za SP? To je vrlo težak proces. Treba razgovarati sa svima onima koji će otpasti i objasniti im situaciju. Jeza me hvata kada se sjetim kako sam se ja osjećao 1978. godine, kada je izbornik Menotti odlučio radije na SP pozvati iskusnije Julija Villu i Omara Larrosu. Plakao sam od tuge.

Maradona će reprezentaciju u Buenos Airesu okupiti 20. svibnja. Četiri dana kasnije "gauči" će igrati protiv Kanade na stadionu River Platea, a 26. će mnogobrojna ekspedicija krenuti u Južnoafričku Republiku.

Komentara 2

JA
JanezPiranski
17:10 10.05.2010.

Maradona u JAR vodi svoju i obitelji svih igrača a Slaven Bilić ide bukvalno sam bez igrača i bez familije..

OB
-obrisani-
23:03 10.05.2010.

Ne idi Janez u JAR, tamo jedu lude krave i lude ovce, pa bi mogao nastradati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije