Treningom do cilja

Maratonka Stublić: Trčeći smišljam što ću kuhati!

Lisa Stublić (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.10.2012.
u 09:43

"Maraton je za mene uvijek bio pojam koji smještam u jednu od onih ladica s naslovom 'ne znam kako'..., otkriva Blanka Vlašić

Najbolja hrvatska visašica Blanka Vlašić i maratonka Lisa Stublić na blog.vecernji.hr u suradnji s Adidasom pišu o trčanju. Lisa se prisjetila svojih iskustava kada je trenirala na etiopijskom nacionalnom stadionu, na kojem je vježbalo više ljudi nego što je registriranih atletičara u cijeloj Hrvatskoj.

\"Čini se da tamo svatko trči. I čini se da su svi brzi! Jednom sam prilikom trčala kilometar za 4:30 minuta, a jedan trkač je došao do mene i pitao jesam li ozlijeđena. Bila sam zbunjena. Onda me upitao zašto trčim tako sporo ako sam zdrava\", prisjetila se Lisa i dodala:

\"Mali Etiopljani su tako brzi jer svakoga jutra trče do škole i natrag.

Na blogu Večernjeg lista Lisa je opisala i o čemu razmišlja za dnevne rute trčanja: \"Još kilometar do doma! Mmmmm, što ću napraviti za ručak? Steak? Da, steak i pomfrit. I salatu. Imam avokado koji moram pojesti prije nego što se pokvari. Pojest ću ga kad dođem doma, uz shake i energetsku pločicu. Onda istezanje i ručak. Beep! Gotova sam, 23 kilometra.\"

Najbolja hrvatska atletičarka na svom je blogu o maratonu napisala.

\"Maraton je za mene uvijek bio pojam koji smještam u jednu od onih ladica s naslovom \'ne znam kako\'... Izdržljivost mi nikad nije bila jača strana. Tata bi padao u nesvijest zbog mog visokog pulsa već nakon dva kruga zagrijavanja.\"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije