NIJE DOBRO

Marca: Upaljen je crveni alarm u Madridu. Modrić propušta finale Kupa kralja, upitan je za City

LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid
JUAN MEDINA/REUTERS
28.04.2023.
u 12:22

Uoči dvije najvažnije utakmice sezone, hrvatski kapetan Luka Modrić ozlijedio se u debaklu protiv Girone

Hrvatski kapetan Luka Modrić ozlijedio se na gostovanju protiv Girone te izašao u 61. minuti utakmice, ostatak je prosjedio na klupi s ledenim oblogom oko noge. Na kraju se ispostavilo da je zaradio ozljedu mišića, a španjolski list Marca piše kako će propustiti finale Kupa kralja, a vrlo je upitan za prvi polufinalni dvoboj protiv Manchester Citya. 

Do završnic španjolskog kuoa protiv Osasune ostalo je tjedan dana, a do polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja samo 11 dana. To je relativno kratko vrijeme za potpuni oporavak pogotovo ako je ozljeda ozbiljne prirode, trener Carlo Ancelotti sigurno je na iglama jer bez Modrića ne može zamisliti udarnih 11 kraljevskog kluba. 

Iako još uvijek nema službene potvrde oko težine ozljede, ovaj podatak sigurno sve brine u Realu uoči dvije ključne utakmice u ovoj sezoni. Isto tako, Luka i Asensio su upitni za ligaški ogled protiv Almerije, ali gotovo sigurno je da ih Ancelotti neće koristiti kako bi ih sačuvao za daleko teže utakmice. 

Također, nije poznato hoće li Modrić produžiti ugovor na dodatnih godinu dana, uskoro puni 38 godina, a navijači žele da ostane na Santiago Bernabeu. 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
Mikis
15:50 28.04.2023.

prvo za sve dusebriznike , na zahvali dinamu i davanju nj imena rekao je sam Modric da je htio sto prije ostvariti karijeru vani i da je Dinamo bio stepenica. Otiso je sa 24 g. Mamicu to BBB nije oprostio kao da Mamic ima veze s tim. Jos jedna prispodoba: Upoznao je Modric svoju ljibav zivota sa 19 godina, NE u nocnom klubu niti usred cajki i sponzorusa , nego u Mamicevoj agenciji u kojoj je sam Modric pripadao i ostvarila se ljubav na najromanticniji nacin. Ajde sad da vidim da se tako ostvare bez sponzorusa i nocnih klubova i Ritzova ikakve iskrene ljubavi koje ce biti podrska uspjehu igraca Dinamu, a i poslije Hr repke

VO
volimnju
21:41 28.04.2023.

luka želim ti sve najbolje i brz oporavak. najbolji si

JE
jelen
12:58 28.04.2023.

modric je po vaznosti 5, 6 igraca reala ,ko da citam vijesti od Mamića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije