šef sudac dao oštru izjavu

Marić žestoko o treneru Hajduka: 'Nema pojma što je bilo u Jugoslaviji, to je licemjerno i huškanje'

Zagreb: Bruno Mari?, instruktor za VAR tehnologiju
Josip Regovic/PIXSELL
14.11.2022.
u 08:35

'Sudac je prije upaljač u glavu, pomoćnik je bio kod doktora gdje će mu se utvrditi ozljede. Nadam se da će taj huligan, nogometni terorist odgovarati za ovo. To je terorist, a ne navijač. Bilo bi uputno prekinuti utakmicu, ali u svemu tome ne sudjeluju samo suci.'

Nakon što je utakmicama 17. kola zaključen prvi dio sezone u SuperSport HNL-u, u studio MaxSport televizije je stigao šef sudačke komisije Bruno Marić

Burno je bilo na utakmici Slaven Belupa i Hajduka, nogometnu predstavu je zasjenila Torcida sramotnim ponašanjem i gađanjem pomoćnog suca nakon čega je susret prekinut. 

- Policija je utvrdila da nema mogućnosti da isprazni cijenu tribinu, nema sigurnosnih ni tehničkih mogućnosti. Pomoćni sudac, za mene heroj, dolazi natrag kako bi sudio utakmicu, da se ne dogodi incident, da netko strada. Do tada nije bilo nijedne sporne situacije - osvrnuo se Marić na taj incident. 

Žestoko je reagirao na izjavu Karoglana da se ponavlja suđenje iz Jugoslavije. 

- On nema pojma kako se sudilo u Jugoslaviji, to samo govori o njemu. Nije mu bilo suđenje u Jugoslaviji, kad mu je sudac donio odluku u njegovu korist protiv Varaždina. To je licemjerstvo, huškanje, populistička izjava. Neće mu to uspjeti, nisu ljudi glupi - jasno je rekao Marić i dodao:

12.11.2022., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - SuperSport HNL, 17. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Hajduk. Trener Hajduka Mislav Karoglan Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

- Karoglan se mogao barem ispričati sucu, barem za ono što se dogodilo od navijača. Nisu to njegovi navijači, ali meni se danas taj pomoćni sudac boji otići po novine, i još se preziva Marić. Nismo rođaci, ali je čestit čovjek.

Iako je njegova organizacija doživjela brojne kritike, treba se priznati da je bivši daruvarski sudac ovoj izjavom sasvim u pravu. 

Standings provided by Sofascore

>> Potukli se Boysi i Torcida

Komentara 14

Avatar gremo20
gremo20
09:29 14.11.2022.

zanimljivo kako hajduk ne komentira da je u prethodnih 5 kola zbog "grešaka" sudaca nezasluženo osvojio 6 bodova (3 pobjede umjesto 3 remija), ali je zato digao enormnu halabuku oko jednog dvojbenog penala! no čak i da je ovaj penal prestrogo dosuđen, hajduk je i dalje u debelom plusu na konto sudačkih "grešaka"

ZG
zg1985
10:29 14.11.2022.

shvacam rivalstvo,zelju za pobjedom,ali treba se bit i korektan odnosno objektivan..mozda je taj jedanaesterac dvojben,ali zasto se hajduk nije bunio u prethodnim kolima kad su im suci poklonili najmanje 6 bodova..kad se kralo jadnu goricu i istru

VK
vječni krojf
11:45 14.11.2022.

Ne simpatiziraju Marića još iz sudačkih dana, ali sada je reagirao onako kako treba ,a valjda neće snositi posljedice kao Bebek,jer je rekao istinu.Karoglana treba oštro kazniti za primjer drugima,jer njegova izjava nije samo usmjerena na ovu utakmicu,nego na cijelu državu. On spominje suđenje u Jugoslaviji iako je tada bio još u pelenima, I ne zna da se uopće u Jugoslaviji igrao nogomet.Trebalo bi ga izbaciti van barem godinu dana,a to bi bio spas za Hajduk.Ovaj trener je najslabiji trener u istopiti Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije