ATP turnir

Marin Čilić izgubio od Rusa Nikolaja Davidenka u Münchenu

\'02.02.2011., Dom sportova, Trg Kresimira Cosica 11, Zagreb - ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, drugo kolo, Marin Cilic (Hrvatska) - Igor Kunicin (Rusija).  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
29.04.2011.
u 20:39

Marin Čilić nije izborio polufinale ATP turnira u Münchenu (nagradni fond 450.000 eura), najbolji hrvatski tenisač (treći nositelj) u četvrtfinalnom je dvoboju izgubio od Rusa Nikolaja Davidenka - 5:7, 3:6

Marin je najveću priliku imao u prvoj dionici u kojoj je imao prednost od 5:3, a kod 5:4 nije iskoristio servis za set. U drugom je setu gubio sa 2:0, uspio stići do 3:3 da bi zatim izgubio tri gema u nizu.

Bio je ovo peti međusobni susret Čilića (lani igrao finale na ovom turniru) i Davidenka te druga pobjeda Davidenka koji je slavio i u njihovu prethodnom susretu, 2010. u Pekingu.  Marin će sljedeći nastup imati na velikom turniru iz "Serije 1000" koji sutra počinje u Madridu.

Komentara 2

MA
Majur
12:52 30.04.2011.

Veliki sam navijac Hrvatskih sportasa,naseg sporta uopce.....ali,dragi marine.....ako ti je dosta bit medju top 30 onda ok.Ima sve udarce za top 5,osim psihe.......nikad neces uspjeti bit konstantan ako na psihi ne poradis...steta.

OB
-obrisani-
22:53 30.04.2011.

Marin prave toliko jednostavnih gresaka koje se ne moze dopustiti igrac njegove kvalitete. Vidjelo se jos i prije na mnogim turnirima da sa igracima koji su iznad top 100 Marin je imao problema, gubeci setove i provodeci nekoliko sati na terenu muceci se sa igracima koji su ispod njegove razine. Sada je on na prekratici karijere. Ili se nesto mora radikalno mijenjati u igri ili napusiti tenis i posvetiti se necemu drugome. Nije mi jasno da nije uspio pronaci pravog trenere kojii bi mu pomogao iz da izidje iz ove krize. Cesto covjek nije sposoban da analizira samog sebe i vidi u cemu grijesi. Ali iskusan strucnjak je zlata vrijedan i moze da mu pomogne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije