Davis Cup

Čilić: Prvi put igramo finale u Hrvatskoj, atmosfera mora biti vrhunska!

Čilić Dodig
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/8
20.09.2016.
u 13:30

- Gdje god da se igra moramo se pobrinuti da atmosfera bude vrhunska. Ovo je prvi finale Davis Cupa koje se igra u Hrvatskoj i tko zna kad ćemo opet imati finale pred domaćom publikom - rekao je Čilić.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izjavio je kako bez obzira na mjesto i lokaciju odigravanja finalnog meča Davis Cupa protiv Argentine, koji je na programu od 25. do 27. studenoga, atmosfera mora biti vrhunska.

- Gdje god da se igra moramo se pobrinuti da atmosfera bude vrhunska. Ovo je prvi finale Davis Cupa koje se igra u Hrvatskoj i tko zna kad ćemo opet imati finale pred domaćom publikom - rekao je Čilić.

Prema pravilima Davis Cupa navedeno je kako je minimalan kapacitet sjedala za finale Svjetske skupine 12.000. Hrvatska ima dvije takve dvorane, ali obje su već zauzete u terminu odigravanja finala. U zagrebačkoj Areni tada bi se trebao održavati putujući šou Marvel Universe Live koji superjunake iz stripova i filmskog platna donosi uživo pred gledatelja u zahtjevnoj i bogatoj produkciji, a u splitskoj Spaladium Areni je za 25. studenoga dogovoreno gostovanje folklornog ansambla Lado, dok bi se dan kasnije trebao održati rock koncert s Hladnim pivom kao nositeljem programa.

Iz HTS-a su objavili kako su u tijeku su razgovori vezani uz mjesto i lokaciju održavanja finala Davis Cupa, a odluka mora biti donesena do 27. rujna do kada se Međunarodnom teniskom savezu (ITF) treba prijaviti mjesto održavanja.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:15 20.09.2016.

čilič baš i nije informiran.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije