Kritika

Mark Bosnich se obrušio na HNS

Nogomet
AFP
Autor
Ante Buškulić
18.04.2010.
u 16:10

Bivši vratar Manchester Uniteda Mark Bosnich oštro je napao Hrvatski nogometni savez kad je čuo da se iz Rusanove zanimaju za još jednog australskog Hrvata Stevena Lušticu (18).

– I ja sam ponosan na svoje hrvatske korijene, ali ako ste rođeni u Australiji i Australski institut sporta financirao je vaše školovanje, možete igrati samo za Australiju. Ili neka drugi savez, u našem slučaju hrvatski, plati odštetu! – rekao je. (ab)

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
06:36 19.04.2010.

Pa Mark Bosnich je normalan i trebao bi znati da su oni manje normalni njegovih korijena navikli da obmanjuju i kradu..To je u genima..

M2
maestro-25
10:17 19.04.2010.

Mi hrvati nismo ponosni na korijene Marka Bosnica - neka on to zna! Da je ponosan na korijene, igrao bi za domovinu a ne za zemlju gdje su mu roditelji otisli trbuhom za kruhom... Po njegovoj logici; Ako se skolujes u Hrvatskoj npr kao lijecnik, onda smijes raditi samo u hrvatskoj. A ako se odlucis na drugo drzavljanstvo poslije skolovanja trebas platiti hrvatskoj novce natrag. :-) Ovaj Bosnich je jednostavno nepromisljen. Ako on sebe smatra Australcem, ja ga vise ne smatram Hrvatom. Tko god ima hrvatske korijene i odluci se igreti za nasu repku je dobrodosao. A to sto Australija financira mlade talente je njihov rizik a ne nas!!! te i oni nama nisu platili sto su nam mozgovi otisli u njihovu zemlju i placaju im poreze...

MI
milton
19:04 20.04.2010.

Odakle je taj Bosnić? Njegov pradida je iz Blata, i što se sada pravi australac. Da je pravi igrao bi za Vatrene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije