LEGENDA KRITIZIRA:

'Zaboravite Marija Balotellija, on je potpuni promašaj!'

Mario Balotelli
Reuters/PIXSELL
08.03.2015.
u 23:55

- Ne razumijem zašto ga je Brendan Rodgers danas gurnuo na teren, kao da on može nešto napraviti - rekao je Lawrenson.

Liverpool i Blackburn su u utakmici četvrtfinala FA kupa na Anfieldu odigrali 0:0. Nakon susreta na udaru kritika našao je Mario Balotelli koji je priliku za igru kod redsa dobio od 59. minute kada je zamijenio Lazara Markovića.

- Zaboravite Marija Balotellija. On je potpuni promašaj. Ne bi trebao ni biti u blizini ove momčadi. Ne razumijem zašto ga je Brendan Rodgers danas gurnuo na teren, kao da on može nešto napraviti. On će vas iznevjeriti u 99 posto situacija - rekao je Liverpoolov legendarni nogometaš Mark Lawrenson.

Prošlog mjeseca Balotelli je zabio dva gola za Liverpool ulazeći s klupe i oba za pobjedu, protiv Tottenhama i Bešiktaša.

>> Balotelli naljutio Gerrarda i suigrače pa im odgovorio: Prestanite dramiti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije