KRITIKE S ČIZME

'Marko Rog nije pobjednik. Igrao je u smiješnoj hrvatskoj ligi, a u Dinamu je bio na klupi...'

Marko Rog
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
09.09.2016.
u 12:13

– Rog je samo dobar igrač. Došao je iz Hrvatske čija je liga gotovo smiješna. Dinamo tamo nema konkurenciju, a Rog je nekada bio na klupi – rekao je Lo Monaco kojem se sviđa drugi bivši dinamovac.

Marko Rog ovoga je ljeta ostvario sjajan transfer i za 16,5 milijuna eura iz Dinama prešao u Napoli. Mladi Rog tako golemim koracima grabi naprijed budući da je u samo tri godine prošao put od 3. HNL do Serie A i hrvatske reprezentacije. A kad netko da toliki novac za 21-godišnjeg veznjaka, znači i da vrijedi.

No, ne misle svi da je Napoli napravio dobar posao s Rogom. Direktor Catanije Pietro Lo Monaco otvoreno je kritizirao politiku Napolija, a na pitanje talijanskih novinara ima li Rog pobjednički mentalitet, odgovorio je:

– Rog je samo dobar igrač. Došao je iz Hrvatske čija je liga gotovo smiješna. Dinamo tamo nema konkurenciju, a Rog je nekada bio na klupi – rekao je Lo Monaco kojem se sviđa drugi bivši dinamovac.

Marko Pjaca pravi je pobjednik, a njega je uzeo Juventus.

>> Marko Rog u tri godine od 3. HNL do Serie A: Umoran sam, a još nisam odradio ni jedan trening!

Komentara 17

IV
ivanhoe1980
13:45 09.09.2016.

Da,hrvatska liga vam je smiješna a pokupite i one igrače koji su,za naše pojmove,prosječni. I takvi prosječni igrači su kod vas,u Italiji,vrlo dobri.Sjetite se samo Budimira. Kad pobjedite našu reprezentaciju,makar sumnjam da će ikad, onda ćete imati što za reći.Ovakoo vam je bolje da šutite.Za vas smo,u odnosu na broj stanovnika,nogometna velesila.

Avatar docCL
docCL
13:06 09.09.2016.

Pustite decka da igra i nek pokaze koliko vrijedi. Direktori nekakvih klubova i njihova misljenja su najmanje vazni.

ED
europski dinamo
13:01 09.09.2016.

Italija ima smjesnu ligu gdje Juve ne gubi po godinu dana dok ce u Zagrebu jako tesko do pobjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije