Odmah se pokazao

Marokanski Messi zabio prvijenac za Dinamove pionire

'17.10.2012., Zagreb - Maksimir, igraliste ispod istocne tribine, trening nogometne skole Dinama. Haitame Fighil, Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
1/5
18.11.2012.
u 18:23

- Dečko je odličan individualac, igrač poteza, a naši su ga dečki sjajno prihvatili

Osmogodišnji Marokanac Haitame Fighil u prvom je nastupu za Dinamove pionire postigao pogodak, u srazu s godinu starijim dječacima. Sraz je završio 1:1.

- Dečko je odličan individualac, igrač poteza, a naši su ga dečki sjajno prihvatili - kazao je trener u Dinamovoj školi Miroslav Davidović.

Podsjetimo, dječak je hit na Youtubeu, vrbovala ga je Barcelona, no navodno je on rekao da želi u klub iz kojeg je došao Luka Modrić! Mjesec dana radilo se na dječakovoj vizi, došao je sa stricem i ostat će desetak dana.

>>>VIDEO Marokanski Messi (8) stigao u Dinamo!

>>>Djeca se prodaju i nude čak 
i zagrebačkom Dinamu

Ključne riječi

Komentara 1

AM
amato
08:26 20.11.2012.

Čiji je mali, tko mu plaća stanarinu i skrbi se o njemu. Tko u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije