POČASTILI SE

Mateo i Izabel Kovačić kupili dva luksuzna stana u Zagrebu, cijena je vrtoglava

Izabel Mateo Kovačić
Foto: Instagram
1/8
23.03.2021.
u 09:01

Ranije se pisalo da je Kovačić kupio stan od Luke Rajića za dva milijuna eura, dok se vrijednost Izabelina stana procjenjuje na milijun eura.

Hrvatski reprezentativac i veznjak Chelseaja Mateo Kovačić (26) kupio je dvije nekretnine u Zagrebu, za što je potrošio tri milijuna eura.

24sata navode da su Mateo i njegova supruga Izabel (28) vlasnici dva stana u Ban centru u strogom centru Zagreba ukupne površine 450 kvadrata.

Kovačićev stan nalazi se na šestom katu, ima šest soba i 300 kvadrata.

Zanimljivo da je Kovačić i supruzi kupio stan koji se nalazi dva kata ispod njegova. Izabelin stan ima 150 kvadrata i tri sobe.

Ranije se pisalo da je Kovačić kupio stan od Luke Rajića za dva milijuna eura, dok se vrijednost Izabelina stana procjenjuje na milijun eura.

Inače, Kovačić u Chelseaju zarađuje šest milijuna eura godišnje.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Toncek79
Toncek79
09:26 23.03.2021.

Na malo ulja popržiti luk narezan na sitne kockice dok se ne zastakli. U mljeveno meso po izboru (može se pomiješati junetina, svinjetina, puretina) dodati luk, rižu, posoliti, popapriti, nakosani peršin i sve dobro izmiješati. Papriku oprati i očistiti od sjemenki. Smjesom puniti paprike, ali voditi računa da u kuhanju riža nabubri, pa smjesu ne treba jako nabijati. Paprike složiti u lonac, preliti umakom od rajčice tako da prekrije paprike, malo posoliti i dodati par grančica bosiljka. Staviti na vatru dok zavrije, smanjiti vatru pa kuhati na laganoj vatri 30 do 45 minuta (ovisno o veličini paprika). Kad su paprike gotove, ugustiti umak jednom žlicom brašna. Punjene paprike poslužiti s restanim krumpirom ili pireom od krumpira.

PE
Perspektivan
10:51 23.03.2021.

Kad im moze bit....

SA
SamoIstina
09:11 23.03.2021.

Koliko poreza je naplatila RH!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije