NOVINARI IH RAZOTKRILI

Tajni sastanak propao, doznalo se da Barcelona želi Matea Kovačića!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
07.05.2015.
u 23:26

Nije ovo prvi put da se spominje transfer hrvatskog reprezentativca u Barcelonu. Blaugrana ne može ovog ljeta dovoditi igrače, zbog Fifine zabrane transfera, ali to ne sprečava Katalonce da pripremaju teren za prijelazni rok dogodine.

Barcelona je opasno zagrizla za Matea Kovačića! U Barceloni su se sastali sportski direktori katalonskog i milanskog kluba, Ariedo Braida i Pietro Ausilio, a glavna tema bio je upravo hrvatski reprezentativac! Tako barem navodi ugledni Sky Sports.

Nije ovo prvi put da se spominje transfer hrvatskog reprezentativca u Barcelonu. Blaugrana ne može ovog ljeta dovoditi igrače, zbog Fifine zabrane transfera,  ali to ne sprečava Katalonce da pripremaju teren za prijelazni rok dogodine.

U Interu je jedino sigurno da argentinski napadač Mauro Icardi nije na prodaju. Nerazzurri imaju ambicije dovesti skupe igrače, a preduvjet za to je prodaja jednog od najvećih klupskih dragulja - Matea Kovačića.

>> Barcelona opet gledala Kovačića i šalje ponudu: "Pred njim je budućnost"

Komentara 6

MO
mojazemlja
00:53 08.05.2015.

Laž.Traže Duju Čopa!

Avatar germanikus
germanikus
07:09 08.05.2015.

Ma koji Kovačić ...Barcelona želi pod svaku cijenu Slovenca Janeza Krampla!To je budući Messi!

MA
Majur
08:58 08.05.2015.

Barca ili Arsenal su ekipe za njega... tamo se cijeni tehnika brzina i moć driblinga, a ne sputava kao kod trube Mancini-ja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije