19 UTAKMICA BEZ PORAZA

Matjaž Kek među pet najboljih europskih trenera!

Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
07.12.2015.
u 12:13

Trener Rijeke našao se među pet najboljih europskih stručnjaka zahvaljujući nizu od 18 utakmica bez poraza u prvenstvu koji je remijem u Zaprešiću produljen na 19 utakmica.

Poznati nogometni časopis Four Four Two uvrstio je Matjaža Keka na popis pet najboljih trenera u mjesecu studenom, prenosi stranica Rijeke.

Trener Rijeke našao se među pet najboljih europskih stručnjaka zahvaljujući nizu od 18 utakmica bez poraza u prvenstvu koji je remijem u Zaprešiću produljen na 19 utakmica.

Prvo mjesto pripalo je Marcu Silvi, treneru Olympiakosa, koji je nanizao 13 pobjeda u grčkom prvenstvu. 

U trenutku izbora Miodrag Božović na klupi Crvene zvezde imao je niz od 19 utakmica bez poraza i 16 pobjeda u nizu, te je tako izborio svoje mjesto na listi.

Na popisu je Laurent Blanc koji na klupi PSG-a u prvenstvu ne zna za poraz nakon 17 kola, dok je Pep Guardiola u trenutku izbora imao 13 pobjeda u 14 utakmica, a prvi poraz doživio je u subotu na gostovanju kod Borussije iz Mönchengladbacha.

>> 'Dio Armade mrzi Anasa, a nije istina da pije i kocka'

Komentara 5

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:28 07.12.2015.

To da je Matjaž Kek među pet najboljih europskih trenera nije ništa novo ali da smo mi balkanci to shvatili i prihvatili je istinsko domoljubno viđenje i iznenađenje.

VK
vječni krojf
16:03 07.12.2015.

Naravno clanak bez potpisa Autora.Zna se i zasto.Da mu se ljudi ne smiju.Ovo je najveca glupost u ovoj godini u VL.a i sire.Peti trener ali kako vidim u mjesecu prosincu.Pa nije valjda odigrao u tom mjesecu 19 utakmica.Zasto niste pisali nista o Zoranu Mamicu.On je onda mjesecima bio najbolji trener ne u Europi,nego na svijetu.Bas ste smijesni.Inace nemam nista protiv Kekove trenerske kvalitete,dapace.

Avatar zagorac2
zagorac2
08:32 08.12.2015.

ovaj novinarcic je pobrkal brojeve, zaboravol je ispred 5 napisati 100 - a jeste vi jajdukovci stvarno jad I bjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije