To bi bio meč

McGregor prozvao boksačkog prvaka: Recite Floydu da dolazim, ali želim 100 milijuna dolara!

Conor McGregor
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
17.11.2016.
u 15:05

Priča o potencijalnom boksačkom meču između najveće zvijezde MMA-a i neporaženog boksačkog prvaka bila je aktivna ranije ove godine i sada nakon što je Irac ušao u povijest osvojivši svoj drugi pojas na UFC 205 priredbi u New Yorku stvari se opet zakuhavaju

Nastavlja se saga između Conora McGregora i boksačke legende Floyda Mayweathera.

Priča o potencijalnom boksačkom meču između najveće zvijezde MMA-a i neporaženog boksačkog prvaka bila je aktivna ranije ove godine i sada nakon što je Irac ušao u povijest osvojivši svoj drugi pojas na UFC 205 priredbi u New Yorku stvari se opet zakuhavaju, piše Fightsite.

Mayweather je za TMZ rekao da nije gledao McGregorovu borbu s prvakom lake kategorije Eddiejem Alvarezom koja je u Madison Square Gardenu predvodila najveći event u povijesti UFC-a, a što se usporedbi njih dvojice tiče sebe je nazvao “slonom”, a Irca “mravom”.

McGregorov odgovor bio je “neka mi kaže to u lice” da bi stvar ponovno komentirao u utorak navečer u njujorškom 1 OAK klubu:

- Floyd nije spreman za ovo. Jako poštujem Floyda, dobar je biznismen. Sve što je uspio napraviti, on je totalna životinja. Ali što se prave borbe tiče, istinske, čiste, nenaoružane borbe - Floyd ne želi imati veze s tim. On želi boksačka pravila, boksački meč, ne želi se boriti. Recite Floydu da dolazim, recite mu neka trči po Showtimeovim uredima.

- Želim 100 milijuna dolara, u gotovini, za borbu pod boksaškim pravilima jer on se boji prave borbe - istaknuo je McGregor.

 

Mayweather je nedavno za USA Today izjavio:

- Puno boksača se želi umiroviti. Ali boksaju zato što moraju. Ja ne moram. Zaradio sam 300 milijuna dolara od borbe s Pacquiaom. Ponavljam, novac me ne stvara; ja stvaram novac. Imućan sam. Pravim pametne poteze i kao što sam rekao i ranije, sretan sam u kojem smjeru mi je karijera otišla.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 1

KU
kupatilo
23:52 19.11.2016.

nezasluzeno je pobjedio filipinca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije