REAKCIJE SUSJEDA

Mediji iz regije žestoko opleli po Dinamu, pišu o povijesnoj sramoti i blamaži

Muenchen: Susret Bayerna i Dinama u Ligi prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
17.09.2024.
u 23:09

"Povijesna blamaža Dinama u Münchenu: Zagrepčani najavljivali pobjedu pa primili devet golova od strašnog Bayerna", navodi srbijanski Kurir.

Na otvaranju novog formata nogometne Lige prvaka zagrebački Dinamo je na gostovanju u Münchenu izgubio od Bayerna sa čak 2:9 upisavši najteži europski poraz u povijesti kluba.

Golove za njemački sastav zabili su Harry Kane (20-11m, 57, 73-11m, 78-11m), Raphael Guerreiro (33), Michael Olise (38, 61), Leroy Sane (85) i Leon Goretzka (90+2), dok su strijelci za Dinamo bili Bruno Petković (49) i Takuya Ogiwara (50).

A mediji iz regije pišu o blamaži i sramoti hrvatskog prvaka. Evo nekih reakcija s portala.

"Povijesna blamaža Dinama u Münchenu: Zagrepčani najavljivali pobjedu pa primili devet golova od strašnog Bayerna", navodi srbijanski Kurir.

"Bruka i sramota Dinama, Bayern ga demolirao", navodi srbijanski Blic.

"Dinamo se obrukao na startu Lige prvaka", piše sarajevski portal Klix.

"Odavno u Zagrebu nije bila teža noć: Bayern nanio Dinamu najteži poraz u povijesti", piše bosanskohercegovački portal SportSport.

"Bayern je nadigrao Dinamo i zabio mu čak devet golova", piše Radiotelevizija Slovenije.

Ključne riječi

Komentara 15

KA
karijes
23:46 17.09.2024.

Sramotno ime kojim u ga nazvali zločinački komunisti

Avatar marsijaneri
marsijaneri
00:29 18.09.2024.

Pročitao sam što pišu mediji iz civilizare Austrije i Njemačke. To je kulturna regija po kojoj se orijentira Hrvatska i Hrvati. Eto, svakome svoje.

CR
crocro
07:08 18.09.2024.

Gdje se nalazi ta država regija, pardom "region"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije