Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POČECI

Mektić i Pavić sa svojim novim partnerima uspješni u 1. kolu Australian Opena

Ništa od finala Davis Cupa: Australija slavila u trileru protiv Hrvatske
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.01.2024.
u 13:20

Mektić i Koolhof su svladali Francuze Sadija Doumbiju i Fabiena Reboula sa 7-6 (4), 2-6, 6-3, dok su Pavić i Arevalo nadigrali Nijemce Constantina Frantzena i Hendrika Jebensa sa 7-6 (5), 6-3

Hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić sa svojim su partnerima, Nizozemcem Wesleyem Koolhofom, odnosno Salvadorcem Marcelom Arevalom, bili uspješni u susretima 1. kola muških parova na Australian Openu.

Mektić i Koolhof su svladali Francuze Sadija Doumbiju i Fabiena Reboula sa 7-6 (4), 2-6, 6-3, dok su Pavić i Arevalo nadigrali Nijemce Constantina Frantzena i Hendrika Jebensa sa 7-6 (5), 6-3.

Sljedeći suparnici Mektiću i Koolhofu bit će bolji iz ogleda Australaca Alexa Bolta i Lukea Savillea te Finca Harrija Heliovaare i Australca Johna Peersa. 

Pavić i Arevalo će u drugom kolu ići na Talijane Mattea Arnaldija i Andreu Pellegrina ili Indijca N. Srirama Balajia i Rumunja Victora Vlada Corneu.

VEZANI ČLANCI:

Donna Vekić se nakon ranog ispadanja u pojedinačnoj konkurenciji od daljnjeg nastupa u Melbourneu oprostila i nakon 1. kola ženksih parova. Nju i Rumunjku Coranu Cirsteu svladale su Nizozemka Demi Schuurs i Brazilka Luisa Stefani sa 6-2, 7-5.

Petra Martić nije se uspjela plasirati u 2. kolo ženskih parova na Australian Openu, nju i Britanku Katie Boulter u 1. su kolu očekivano svladale pete nositeljice Čehinja Barbora Krejčikova i Njemica Laura Siegemund sa 6-2, 6-1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije