Imamo finalista!

Mektić i Škugor u polufinalu Wimbledona, igraju protiv Pavića!

Nikola Mektić i Franko Škugor
Foto: PIXSELL
12.07.2017.
u 14:12

U poluzavršnici ih očekuju Mate Pavić i Oliver Marach, što znači da će Hrvatska sigurno imati svog predstavnika u finalu

Nikola Mektić i Franko Škugor plasirali su se u polufinale Wimbledona. Oni su danas u nastavljenom meču slavili protiv čileansko-bjeloruske kombinacije Podlipnik-Castillo / Vasilevski s 3:1 u setovima, bilo je 6:7, 6:4, 7:6, 7:5.

Taj susret počeo je još jučer, a bolje su ga otvorili Podlipnik-Castillo / Vasilevski koji su poveli s 2:0, naši su brzo vratili, ali su ovi opet otišli na 5:3. No, Škugor i Mektić još jednom se vraćaju, ali onda gube u tie-breaku.

Naši su se pribrali u drugom setu i jedan break bio im je dovoljan da se vrate u meč i izjednače na 1:1. Onda je početkom trećeg seta pala kiša pa su igrači čekali priliku za nastavak, ali jučer je nisu dočekali. Stoga se sve nastavilo danas, a Škugor i Mektić bili su bolji. Treći set dobili su u tie-breaku da bi u četvrtom morali dva puta protivnicima oduzimati servis (jer su jednom izgubili svoj) da bi nakon tri sata i 13 minuta igre upisali ovu vrijednu pobjedu.

U poluzavršnici ih očekuju Mate Pavić i Oliver Marach, što znači da će Hrvatska sigurno imati svog predstavnika u finalu ovogodišnjeg Wimbledona.

Komentara 3

MO
mobitel20
14:25 12.07.2017.

Svaka cast momci ! Svaki pojedinacno je zasluzio da mu se vrati rad i upornost. Posebno je dobro sto funkcionirate zajedno kao hrvatski par ! Sjajno je za reprezentaciju a i opcenito za nas hrvatske navijace. I Mati Pavicu treba cestitati, ali dvojica su dvojica,hehe.

Avatar Charlie1
Charlie1
15:00 12.07.2017.

Bravo, majstori! Sad u finale!

MN
Mnd7779
05:55 13.07.2017.

Čestitke ljudi,svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije