VELIKA ŽELJA

Messi je odlučio dovesti vatrenog u Miami, o tome je već obavijestio Beckhama

MLS: FC Cincinnati at Inter Miami CF
Foto: Sam Navarro/REUTERS
1/7
08.11.2023.
u 10:07

Rakitić je već imao priliku igrati s Messijem, Suarezom, Busquetsom i Albom, s kojima je prije gotovo deset godina osvajao Europu i svijet u dresu Barcelone.

U španjolskim medijima piše se o namjeri Seville da smanji plaću Ivanu Rakitiću. Ova vijest privlači pažnju i u Americi, gdje David Beckham postupno oblikuje momčad Inter Miamija, s ciljem da postane još konkurentnija.

U Interu već igra legendarni osvajač Zlatne lopte i svjetski prvak, Lionel Messi. Američki i španjolski portali izvješćuju da Messi izražava želju da igra zajedno s Rakitićem. Argentinac želi igrati sa što više bivših suigrača iz Barcelone, a već je obavijestio Beckhama da želi Rakitića.

Rakitić je već imao priliku igrati s Messijem, Suarezom, Busquetsom i Albom, s kojima je prije gotovo deset godina osvajao Europu i svijet u dresu Barcelone.

Bivši vatreni više je puta govorio da smatra da je Messi najbolji nogometaš svih vremena i da je uživao igrati s njim. A sada bi mogli opet biti u istoj momčadi.

 

Komentara 2

XY
XYZ52
13:55 08.11.2023.

Da je Dalić pametan, pozvao bi Rakitića u reprezentaciju, koji je sa svojih 35 i kako igra bolji od Modrića, Brozovića i Kovačića.

Avatar Žuti
Žuti
18:22 08.11.2023.

Prije desetak godina sam mislio da je Rakitić duplo bolji igrač od Modrića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije