VRIJEME ZA ODLAZAK

Mihael Mikić napušta Japan i karijeru će završiti u Europi

Mihael Mikić
Marko Lukunic/PIXSELL
06.12.2015.
u 12:44

Mihael Mikić s Hiroshimom je osvojio treći naslov u Japanu u posljednje četiri godine i time zapravo završio tu lijepu priču na Dalekom istoku. 

Ukupno je to bio 18. trofej u njegovoj karijeri, koja polako dolazi do posljednje stanice jer ipak bivši nogometaš Dinama sad već ima 35 godina.

Također, iako je njegov prijatelj Tomo Šokota istaknuo da Mikića želi pola Japana, Mihael je odlučio da neće potpisati novi ugovor i da se vraća u Europu, doznaje Goal.com.

>> Mihael Mikić ne staje ni u 36. godini, osvojio naslov u Japanu s Hiroshimom

Komentara 5

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:58 06.12.2015.

Nekadašnje najbrže krilo NHL-a svakako bi bio veliko pojačanje za maleni nk maribor i povećao njegove šanse da i on jednom zaigra prestižnu ligu petice.

NO
nojemalo
13:44 06.12.2015.

iz povjerljivi i pouzdani izvora imam informaciju da MOŽDA dolazi u dinamo jer NAVODNO mu mamić daje dobru plaću i misto u hns doživotno

Avatar mister.N@
mister.N@
13:20 06.12.2015.

a tko mu cuva zenu dok on u japanu crnci haha :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije