KOMENTAR

Dinamo je opet nestao s terena, ovakva naivnost je nedopustiva...

25.10.2022.
u 22:49

Ta energija, nužna da bi situacija na travnjaku eventualno otišla na Dinamovu stranu, iščezla je baš u trenutku kada se činilo da Dinamo ima snagu za nešto više. Podsjetila je ta situacija na onu utakmicu protiv Salzburga. Drugi put u važnoj utakmici u Dinamovom se sustavu pojavio 'bug'.

Ključne riječi

Komentara 11

RE
RedTree
00:34 26.10.2022.

Kako to!? Ali neki od njih nisu radili top zvijezde!? Je li Livaković imao jednu top utakmicu u LP!? Što se ono sve pisalo o Šutalu, a lik skoro u svakoj utakmici napravi jednu veliku grešku koja rezultira golom, Leao prolazio pored njega kao pored duha, Erlić i Ćaleta Car druga dimenzija za njega. Koji Katar!? Mišić i Ljubičić također Hnl nivo. Sučić SF za njih. Je li Petković uopće zapucao na gol u LP!? Daliću gledaj ovo, a ne čitati bajke od nekih.

KJ
kjlćllk
05:39 26.10.2022.

a što bi ljudi htjeli, da se igra proljeće u ligi prvaka pod normalno a s druge strane kada treba napraviti stadion onda pričaju floskule o dječjim vrtićima u zemlji s budžetom od 150 milijardi i u gradu s budžetom od 15 milijardi. Zagreb je jedina metropola u EU bez stadiona, svaku utakmicu u Europi gubi milijune jer nema dovoljno sjedala. Kada Dinamo igra nema domaćinske atmosfere, publika je 50 metara udaljena od terena, nema akustične kompaktnosti. Teško je pridobiti jake igrače i trenere da rade na ovakvom stadionu, sramota ih je. Nadalje, zbog toga što dolazi iz jadne lige u kojoj klubovi čak niti u intertoto kupu ne dočekaju rujan, Dinamo mora proći kalvariju kvalifikacija, igraju još od početka srpnja, ključni igrači nisi niti došli na početak priprema zbog reprezentativnih obaveza. u prvenstvu su suci protiv Dinama, svi mediji su protiv Dinama, unutarnji i vanjski neprijatelji Hrvatske rade protiv Dinama. Dinamo ima status kao u SFRJ, neželjenog kluba. No, rušenje Dinamo će na kraju rezultirati rušenjem hrvatskog nogometa koji nam je zadnji ponos koji imamo, to im je ustvari cilj, još od SFRJ. Onda se na kraju i trener pogubi, svaka utakmica drukčija taktika pa se igrači sudaraju po terenu jer više ne znaju tko što igra, sva četiri gola su plod neshvatljivih grešaka, sudac je isto tako natezao na njihovu stranu od početka, lakat Rebića u bradu niti žuti karton, prekinuta kontra Oršića niti žuti karton, svaki duel svirao za Milan, itd...

MT
mačak tom
00:24 26.10.2022.

Nikakav "bug". Do 30te kak tak, nakon toga kola nizbrdo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?