Trebaju mu navijači

Miočić: Dana White rekao mi je da nisam dovoljno popularan za borbu za naslov

Stipe Miočić
Facebook/Stipe Miočić
28.09.2015.
u 22:26

Znate, vjerojatno moram biti kao u srednjoj školi. Moram nastavljati razbijati svakog tko mi se nađe na putu.

Stipe Miočić već mjesecima najavljuje da je spreman za borbu za naslov UFC prvaka, ali još uvijek ju nije dobio. Iako mnogi smatraju da po rezultatima mora napadati pojas, on će se boriti protiv Bena Rothwella, a čelnik organizacije Dana White otkrio mu je razlog.

- Čuli smo se preko telefona, rekao mi je da moram postati popularniji. Jednostavno nisam dovoljno popularan, rekao je Miočić.

Kako mislite to postići?

- Ne znam. Znate, vjerojatno moram biti kao u srednjoj školi. Moram nastavljati razbijati svakog tko mi se nađe na putu.

Frustrira li vas što Junior dos Santos i Alistair Overeem imaju veće šanse od vas za dobivanje te borbe?

- Da, naravno. Ali, kao što rekoh, oni su popularni, a ja nisam!

>>Otac je svakodnevno silovao moju sestru, a mene zavezanog tukao u garaži!

Komentara 3

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:07 29.09.2015.

Stipe taj pojas nije vrijedan tvog uzrujavanja i već je prodan nekom stereidašu ameru !!!!

SE
Sejo
19:08 29.09.2015.

Nije to razlog nego to sto je Miocic pretproslu borbu izgubio od Juniora Dos Santosa,koji je jedini istinski zasluzio borbu za naslov.

SA
Sarmoman12
17:34 29.09.2015.

to sam znao. To je biznis. Nepodnosljivi su mi lajavci. Nadam se da to nece stipko postat. Nek radi (mlati) dalje , stice ga prilika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije