Prozivka u Hajduku

Mirna glava i rad, 
to je recept za naslov kojeg nema dugih šest godina

Balakov (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
09.06.2011.
u 19:36

Pomoćnik bugarskom treneru bit će i sunarodnjak Ilija Gruev koji je bio Matthäusov pomoćnik u reprezentaciji.

Krasimir Balakov obavio je proziv krnjeg Hajduka. Od prinova došli su Ljubo Miličević i Steven Luštica, mladi reprezentativci predvođeni Antom Vukušićem i Dinkom Trebotićem slobodni su do 17. lipnja, u ponedjeljak se trebaju priključiti Ervin Bulku i Marin Tomasov...

Ista priča na početku kakvu slušamo već godinama. Ona o prvome mjestu. Koje odlazi već šest godina u Maksimir.

– Dragi dečki, nova sezona dolazi, idemo sve zaboraviti što je bilo i okrenuti se novim stvarima. Nadam se da ste našeg novog trenera gledali kao igrača, da ste se pripremili za njegovu disciplinu i težak rad. Želim da ponovimo Europsku ligu iz prošle sezone, a u hrvatskom prvenstvu moramo biti puno bolji. Trener će vam reći neke promjene, a ja od vas tražim da ih prihvatite i da se slijepo držite onoga što traži od vas – obratio se predsjednik Hrvoje Maleš igračima.

I onda pozvao neke od njih na razgovor. Anas Sharbini i društvo imaju što pričati s Malešom, tema su ugovori od sto tisuća eura s bogatim bonusima. Stav Hajduka se zna, tko ga ne prihvati, neće ići na pripreme.

A Balakov je sa sobom doveo stručni stožer. Njegovi ljudi od povjerenja su Ilija Gruev (radio je s Lotharom Matthäusom) i Jonče Arsov. U stožeru će još biti Dujo Poljak (za fizičku pripremu) i trener vratara Zoran Varvodić.

– Ne govorim dobro hrvatski, ali sve razumijem. Ako vam što nije jasno, pitajte me. Zanima me komunikacija, red, disciplina, to je za naš rad važno. Želimo uspjeh, zajednički rad može nas dovesti do naslova prvaka. Šest godina nismo bili prvi, to moramo zaraditi, a to možemo mirnom glavom, sigurnošću, redom i radom – rekao je Balakov.

Novi trener čeka pojačanja, želi sedam igrača. Dva je dobio, traži još petoricu.

– Ima pet-šest zanimljivih imena, trebamo svježu krv – kazao je Balakov.

Društvu s Poljuda vrti se u glavi od silnih ponuda. Deseci igrača su im ponuđeni, čeka se konkretizacija. Ima tu i pokušaja menadžerskog lova u mutnom.

Ključne riječi

Komentara 7

CA
causio
12:49 09.06.2011.

Trebao im je reči: Momci, čekaju vas otkazi. Pobrinite se navrijeme naći novi klub u kojem ćete moći igrati. Od vas 35 ostati će vas svega desetak.

VO
vojvo
21:10 09.06.2011.

kad vidi s kim treba raditi ovaj če bugarin reči maleši da s tom škart robom neka sam radi jer nitko nije takav čudotvorac da sa škart robom može uopče negdje konkurirati

AN
Andreeejjj
01:54 10.06.2011.

Maleš i Balakov su braćaq blizanci, ako niste znali. Imaju istog tateka i svako svoju majčici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije