ZAGREB - INTER 1:0 Domaćin svoju bolju igru u drugom poluvremenu okrunio pogotkom za tri boda

Mišković od junaka do tragičara

Inter je odmoglo i isključenje Ješea u prvom poluvremenu
import
01.10.2005.
u 18:48

ZAGREB - Zagrebovi su nogometaši posve zasluženo osvojili sva tri boda u susretu protiv zaprešićkog Intera. Bolju igru u drugom poluvremenu okrunili su pogotkom koji im je donio pobjedu. U prvom poluvremenu nismo gledali bogznakakvu igru, čak su gosti imali više udaraca na vrata nego domaćin.

U završnici prvog poluvremena gosti su ostali s deset igrača zbog isključenja Ješea. U drugom poluvremenu Zagreb je krenuo mnogo odlučnije, koristeći brojčanu nadmoć na travnjaku. Zahvaljujući sjajnim obranama Marija Miškovića, Inter je do 83. minute imao čvrstih 0:0, a prilike nisu iskoristili Ibričić i Vidović. Snage na travnjaku izjednačile su se u 68. minuti, kada je domaći napadač Bartolović dobio žuti karton jer je odglumio prekršaj u šesnaestercu Intera.

I kada je već sve mirisalo na podjelu bodova, Zaprešićani su još jednom ove sezone primili pogodak u posljednjih deset minuta utakmice. Pelajić je kratko izveo slobodan udarac, dodavši do Lajtmana, koji je prizemno tukao i lopta je prošla Miškoviću ispod trbuha i tako ga od junaka pretvorila u tragičara utakmice.

I dok je tako Zagreb dočekao reprezentativnu stanku sa solidnim bodovnim kontom, u Interu nikako ne mogu biti zadovoljni sa samo osam bodova u deset kola. I ponovo ostaje pitanje hoće li Srećko Bogdan biti na klupi Zaprešićana i nakon stanke. Jer, Branko Laljak, direktor kluba, jasno je rekao da Bogdan u posljednje dvije utakmice mora osvojiti najmanje tri boda, a osvojio je tek jedan u Zaprešiću, protiv Hajduka u prošlome kolu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije