Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GEORGIJ SAVIN
Povratak na članak

Mladi sportaš (21) poginuo nakon pada s 18. kata. Njegova djevojka bila u stanu tijekom tragedije

Velka tragedija pogodila je ruski hokej, sumnja se da nije bila riječ o nesretnom slučaju

Komentari 4

BA
BartolomejIV
22:36 23.06.2023.

KGB uvijek nađe ovakva opravdanja za stotine tisuća ubojstava koje su počinili, kao i naši komunistički zločinci čiji naziv je zabranjeno napisati.

VL
BO
BoljiSvijet
12:12 22.07.2023.

Da,isto kao što je zabranjenoj pisati što su ustaše radile od 41 do svibnja 45...svi mi pravi Hrvati znamo da komunizam nikad ne bi uspio na ovim prostorima zavladati da nije bilo te šačice u našim redovima koji su svojom genocidnom politikom i krvavim zločinima nad srbina,romima,pa i nad našim istaknutim domoljubima- hrvatski narod gurnuli u zagrljaj komunista koji nikada nisu bili nikakvi politički faktor na ovim prostorima..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.