Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKAVINA OPET HEROJ

Modra svlačionica: Ante, Ante nas je opet spasio...

Ante Rukavina
Slavko Midzor/PIXSELL
31.07.2013.
u 00:06

- Nisam ništa posebno napravio, gol je ionako visio u zraku. Što se Sheriffa tiče, puno su bolji nego lani, a ja sam upravo protiv njih i debitirao za Dinamo. I nisam pogriješio što sam došao ovdje - kazao je Rukavina.

Kao mantru ponavljali su Dinamovci kada su izlazili iz svlačionice \"Ante, Ante\", \"Ante nas je spasio opet\". A on se za to vrijeme kupao u bazenu.

- Veselim se zbog svog najboljeg prijatelja kao da sam ja zabio gol, dao ga je u pravo vrijeme, u zadnjoj minuti - govorio je prvi napadač modrih Duje Čop, a onda nastavio:

- Sheriff nam ne može parirati, uvjeren sam u prolaz. Uostalom, pripremali smo se za jaču momčad nego što su se pokazali. Prolazimo, samo ako ne napravimo tamo kakvu glupost.

Arijan Ademi šepajući je hodao prema automobilu ispod juga, ali sa smiješkom.

- Boli me, ali počelo je tek sad. Iako sam udarac dobio u 15. minuti za vrijeme utakmice nisam ništa primijetio. Noga mi je natekla i ne znam o čemu se radi. Ali, nema veze, glavno da je moj Šibenčanin Ante zabio gol, on nas ionako uvijek spašava, iz godine u godinu nam osigurava nastup u Ligi prvaka - veli Ademi, pa dodaje kakav uzvrat očekuje:

- Kao i svi koji dođu u Maksimir, tako su i Moldavci igrali bunker, stisnuli su se. U uzvratu smatram kako ćemo imati lakši posao, jer kad se otvore, a morat će, put prema golu bit će nam otvoren pa bi trebalo biti lakše - kazao je Ademi.

Na vratima modrih, neočekivano, i dalje je stajao Oliver Zelenika, iako je pravo nastupa dobio i novi vratar modrih, Poljak Grzegorz Sandomierski. Zelenika je, u zelenom dresu, branio vrlo dobro. Iako, na pravim mukama i nije bio.

- Obranio sam, ipak, dva zicera. Bolji smo od njih, u to nema sumnje. Što se mojeg ostanka među vratnicama tiče, ja sam tu. I sada, kada sam dobio priliku, imam ozbiljnu namjeru ostati prvi vratar Dinama - pričao je simpatični Zelenika.

A onda je, napokon, iz bazena izašao i Rukavina.

- Joj, samo me nemojte previše hvaliti - zamolio nas je, pa nastavio:

- Nisam ja ništa posebno napravio, taj je gol ionako visio u zraku. Što se Sheriffa tiče, puno su bolji nego lani, a ja sam upravo protiv njih i debitirao za Dinamo. I nisam pogriješio što sam došao ovdje - kazao je prvi čovjek utakmice.

A dečko kojem je zabio, hrvatski vratar u Sheriffu Vjekoslav Tomić, mahnuo je s bijelom zastavicom.

- Šteta da mu je to ušlo. Ali, Dinamo je kvalitetnija momčad, bolji su, imaju dužu klubu, a i ja tri mjeseca nisam bio na golu...

>> Dinamo u 89. minuti slomio otpor Sheriffa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije