Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AS tvrdi

Modrić donio konačnu odluku: 'Posljednjih se dana čak premišljao. Teško je odoljeti bogatstvu'

FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
1/3
22.06.2023.
u 09:05

"Posljednja dva tjedna ponude su rasle do neslućenih visina. Modrić se još krajem travnja sastao s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom", piše madridski AS koji navodi kako će Luka Modrić ipak još 12 mjeseci ostati na europskim travnjacima

Luka Modrić konačno i definitivno odbio je veliku ponudu iz Saudijske Arabije kako bi ostao u Real Madridu još 12 mjeseci, navodi španjolski AS. "Drugi razlog zbog kojeg je Modrić odbio 200 milijuna eura je što se ne želi još oprostiti od reprezentacije Hrvatske i želi voditi kockaste na Euru idućeg ljeta", dodaju Španjolci.

Osnovni je zaključa španjolskih medija bio, "Real i Hrvatska ispred nevjerojatnog bogatstva iz Saudijske Arabije". "Zadarski genij želi karijeru okončati još jednim trofejom s Realom i napadom na jedino što mu nedostaje, a to je naslov s Hrvatskom. Ovo drugo je mogao pokušati i da je otišao Arapima, ali Euro iduće godine želi dočekati nakon što odigra sezonu vrhunskog nogometa", piše AS.

GALERIJA Ofenzivac Chelseaja prelazi u Arsenal za 76 milijuna eura

FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
1/3

"Modrić se posljednjih dana čak i premišljao jer je teško odoljeti bogatstvu koje mu se nudi, posebno nakon što su posljednja dva tjedna ponude rasle do neslućenih visina. Modrić se još krajem travnja sastao s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom te onda već na idućem sastanku istog mjeseca potpisao ugovor do ljeta 2024. godine", objašnjavaju.

VEZANI ČLANCI:

"Bellinghamovim dolaskom te Ceballosovim ostankom, Real sada ima čak sedam veznjaka. Međutim, Ancelotti će promijeniti sustave te igrati s četiri igrača u sredini, što otvara Modriću priliku za bitno veću minutažu", piše madridski list o budućnosti hrvatskog kapetana.

VIDEO Goran Ivanišević: 'Taj nesretni čovjek mi je uništio život...'

Komentara 15

Avatar tkozna
tkozna
11:23 22.06.2023.

Bravo Luka, čovjek,ljudina, domoljub, prijatelj, obiteljski čovjek sve najljepše osobine humanog čovjeka ovaj čovjek ima! Neka nam bude uzor!

Avatar barba_arba
barba_arba
09:21 22.06.2023.

Legenda

FA
Fake
12:26 22.06.2023.

Legendo, hvala ti.Luka, svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije