UHVATILA GA NERVOZA

Modrić ljutito vikao na suigrača nakon što je Rakitić zabio: "Mogao je to izbjeći"

Foto: Reuters
1/5
17.04.2022.
u 23:35

Rakitić je s pozicije nadomak kaznenog prostora krasno pogodio, iako se činilo kako se živi zid prilično razmaknuo...

U derbiju 32. kola španjolske Primere Sevilla je protiv madridskog Reala imala 2:0 na poluvremenu nakon pogodaka Ivana Rakitića i Erika Lamele, što je u pogubljenim madridskim redovima dovelo do povišenih tonova, no to je očito pomoglo jer kraljevi su u konačnici slavili 3:2.

Za Andalužane je prvih 45 minuta bilo idealno. Povela je golom Ivana Rakitića u 21. minuti iz slobodnog udarca, a bitan je i iz razloga što ga je skrivio Luka Modrić nakon prekršaja na Gomezu.

- Nije trebao napraviti prekršaj nad Papuom koji je doveo do Rakitićevog gola. Modrić je to trebao izbjeći - piše Marca o toj situaciji.

Rakitić je s pozicije nadomak kaznenog prostora krasno pogodio, iako se činilo kako se živi zid prilično razmaknuo, zbog čega se Modrić naljutio na suigrače, najviše na Militaa. Porječkali su se, ali u konačnici se sve riješilo na pozitivan način.

 

 

 

Luka je igrao do 81. minute, a samo minutu nakon Nacho je zabio za 2:2. U 50. je Rodrygo zabio prvi, a u drugoj minuti sudačke nadoknade Benzema treći, vrijedan potpunog preokreta i vrlo vjerojatno titule prvaka.

Trener Reala Carlo Ancelotti potvrdio se u cijeloj toj priči jer Rodrygo je ušao u 46. minuti, Nacho u 81. Uz gol, Rodrygo je i asistirao Benzemi.

>>> Raketin gol pogledajte OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije