naredne nedjelje

Modrić neće igrati niti protiv Wigana

Luka Modrić
Reuters
14.11.2009.
u 22:26

Oporavak Luke Modrića, hrvatskog nogometaša i člana londonskog Tottenhama, i dalje traje sporo i duže nego što se očekivalo i najavljivalo.

Modrić je, podsjetimo, slomio fibulu desne potkoljenice u premierligaškom susretu Tottenhama i Birminghama igranom krajem kolovoza. Dogodilo se to nakon grubog starta Leeja Bowyera, a vezni igrač Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije od tada nije zaigrao.

Najavljivalo se da bi mogao zaigrati krajem listopada, pa je povratak prolongiran za početak studenoga, a unatoč tome što se bliži sredina mjeseca Modrić još nije zaigrao.

- Na treninzima ovog tjedna je Modrić i dalje osjećao bol. Nije fleksibilan na mjestu ozljede i dalje je vidno da nije spreman za igru - izjavio je trener Tottenhama Harry Redknapp.

Narednog vikenda, u nedjelju, Tottenham igra domaći ogled Premiershipa protiv Wigana, a Redknapp ne očekuje da će imati na raspolaganju Modrića.

- Po tom pitanju je dobrodošla reprezentativna pauza. Modrić je dobio još vremena za oporavak.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
rexcroatum
13:53 15.11.2009.

sve mi se cini da mu nesto u glavi ne stima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije