LIGE PETICE

Modrić odigrao pola sata u rutinskoj pobjedi protiv Mallorce

Luka Modrić
Foto: Juan Carlos Rojas
1/2
14.03.2022.
u 23:39

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u igru je za Real ušao u 60. minuti, a s ovom pobjedom je Real pobjegao drugoplasiranoj Sevilli na velikih deset bodova. Mallorca je ostala, pak, na 16. mjestu

Nogometaši madridskog Reala svladali su u gostima Mallorcu 3-0 u posljednjoj utakmici 28. kola španjolske La Lige. Nakon prvog poluvremena, u kojem je domaći sastav bio opasniji, vodeća momčad lige je suparnika slomila u nastavku dvoboja.

U 55. minuti je Real poveo i to nakon pogreške domaće obrane. Strijelac je bio Vinicius Junior. Nakon toga je ponovno na scenu stupio sjajni Karim Benzema koji je prvo u 77. minuti realizirao jedanaesterac, dok je u 82. sve okončao svojim drugim golom za konačnih 3-0.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić u igru je za Real ušao u 60. minuti, a s ovom pobjedom je Real pobjegao drugoplasiranoj Sevilli na velikih deset bodova. Mallorca je ostala, pak, na 16. mjestu.

La Liga, 28. kolo:

Mallorca - Real Madrid 0-3 (Vinicius Junior 55, Benzema 77-11m, 82)

Serie A: Lazio s 1-0 svladao Veneziju

U posljednjoj utakmici 29. kola talijanske Serie A nogometaši Lazija su na domaćem terenu, na Olimpicu, svladali Veneziju s minimalnih 1-0. Kroz cijelu utakmicu Lazio je bio mnogo bolji, no na kraju je zabio tek jedan pogodak i to iz jedanaesterca. U 58. minuti za tri boda je pogodio najbolji strijelac rimske momčadi i cijele lige Ciro Immobile.

Hrvatski nogometaš Toma Bašić u igru je za Lazio ušao u 84. minuti, a njegova je momčad ovom pobjedom skočila na peto mjesto ljestvice. Venezia je ostala na 18. mjestu.

Serie A, 29. kolo:

Lazio - Venezia 1-0 (Immobile 58-11m)

Premier liga: Crystal Palace opet koban po Manchester City

Drugi put ove sezone Manchester City nije uspio pobijediti Crystal Palace. Ovog ponedjeljka, u ogledu 29. kola Premier lige, ove su dvije momčadi u Londonu odigrale 0-0. Podsjetimo kako je u prvom dijelu sezone Crystal Palace pobijedio City na njegovom Etihadu s 2-0 i sada je prvo mjesto momčadi Josepa Guardiole itekako ugroženo. Manchester City ima 70 bodova, dok drugi Liverpool ima četiri boda manje, ali i jednu odigranu utakmicu manje.

Manchester City je dominirao kod Crystal Palacea, ali nikako nije mogao probiti krajnje organiziranu domaću obranu. Isto tako, Crystal Palace je bio vrlo ubojit u kontrama te je nekoliko puta opasno zaprijetio da Cityju nanese i drugi poraz u ovoj sezoni.

Manchester City je drugu utakmicu u nizu, nakon 0-0 protiv Sportinga u Ligi prvaka, odigrao bez golova. Crystal Palace je ostao na 11. mjestu ljestvice.

Premier liga, 29. kolo:

Crystal Palace - Manchester City 0-0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije