ODBIO SLOBODNE DANE

Modrić ponovno zalaganjem oduševio navijače, već se večeras vraća na teren

Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/4
30.12.2022.
u 15:56

Kapetan hrvatske reprezentacije najnovijim je potezom pokazao koliko je još zapravo voljan i željan igre. Mogao se još odmarati, ali osjetio je da treba biti s ekipom u posljednjoj utakmici u 2022. godini.

Luka Modrić (37) mogao je još uživati u odmoru na kojeg pravo imaju nogometaši s nastupima na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Kataru. Umjesto toga, iskusni vatreni odbio je iskoristiti preostale slobodne dane i stavio se na raspolaganje treneru Carlu Ancelottiju već za večerašnju utakmicu protiv Valladolida u La Ligi. Navodno će igrati, javlja španjolska Marca. 

Hrvatska reprezentacija na Mundijalu je odigrala maksimalan broj utakmica, tako i Modrić, koji se nakon povratka u zemlju i dočeka u Zagrebu zaputio na Maldive, ali sada još jednom pokazao kakav je radnik na terenu. Real Madrid ga treba, trenutno su na tablici drugi s 35 bodova, dva manje od vodeće Barcelone, i žele preuzeti vrh.

Podsjetimo, Ancelotti je tijekom Svjetskog prvenstva izjavio kako mu je Modrić rekao da želi igrati odmah nakon povratka iz Katara.

- Daj Luka, ne za****vaj me - rekao mu je trener. 

Susret je na rasporedu od 21.30 sati. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije