NE MIRI SE S REALNOŠĆU

Modrićev suigrač uzrujan jer ga nisu uvrstili u uži izbor za Zlatnu loptu: 'Zaslužio sam to!'

POL, UEFA Supercup, Real Madrid vs Atalanta Bergamo
Foto: EXPA/ Newspix/ Piotr Kucza
1/2
10.09.2024.
u 05:30

Mislim da sam, s obzirom na svoju sezonu, zaslužio biti dio popisa od 30 nominiranih. Ostali nisu bili nedostojni, svi koji su na popisu su dobro odradili. odličan posao - rekao je

Brazilski napadač Rodrygo, prvak Europe i Španjolske prošle sezone s Real Madridom, rekao je da je "uzrujan" što se nije pojavio na popisu 30 nominiranih za Zlatnu loptu, u intervjuu objavljenom u ponedjeljak na web stranici Globoesporte.

"Bio sam uznemiren. Mislim da sam, s obzirom na svoju sezonu, zaslužio biti dio popisa od 30 nominiranih. Ostali nisu bili nedostojni, svi koji su na popisu su dobro odradili. odličan posao. Ali mislim da sam i ja zaslužio biti tamo”, rekla je 23-godišnjak.

Nakon što je popis objavljen u srijedu, Rodrygo je na društvenim mrežama objavio fotografije značajnih trenutaka iz svoje sezone 2023.-2024. s emotikonima koji pokazuju njegovo iznenađenje što nije imenovan. Pritom je mladi Brazilac dobio potporu svog sunarodnjaka Neymara za Tlatnu loptu, čiji će pobjednik biti otkriven 28. listopada.Polivalentni igrač kojeg je trener Carlo Ancelotti svrstao na sve pozicije madridskog napada, Rodrygo je u 51 utakmici s Realom zabio 17 golova i upisao 9 asistencija. U petak je zabio gol u pobjedi Brazila protiv Ekvadora od 1-0 u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026.

Jedan od velikih favorita za Zlatnu loptu je još jedan Brazilac iz Real Madrida, Vinicius, koji je postigao gol u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.Francuz Kylian Mbappé, nova zvijezda Reala, također je na popisu 30 nominiranih za prestižnu individualnu nagradu.

FOTO Ovdje živi hrvatska elita: U nestvarnom luksuzu u centru Zagreba uživaju Dalić, Kramarić, Petir...

POL, UEFA Supercup, Real Madrid vs Atalanta Bergamo
1/22
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije