PSG-u prijeti raspad momčadi

Modriću stiže jedan od najboljih napadača svijeta u svlačionicu, evo o kome se radi

Luka Modrić
Foto: Juan Carlos Rojas
1/3
17.03.2022.
u 18:06

– Naš cilj u centru je raditi s mladim igračima i na stvaranju tog osjećaja ponosa, pripadnosti bojama kluba i svemu što PSG predstavlja u povijesti francuskog i svjetskog nogometa. Igrati za PSG nešto znači. Igrači moraju to osjetiti – poručio je šef omladinskog pogona PSG-a Yohan Cabaye

Ispadanje Paris Saint-Germaina protiv Reala u osmini finala Lige prvaka šokiralo je navijače francuskog kluba. Još jedna sezona je propala, svlačionica puna zvijezda međusobno je posvađana, a navijači traže korjenite promjene. Tako su poslali pismo kojim traže odlazak predsjednika Nassera Al-Khelaifija, trenera Mauricija Pochettina i Neymara. No, sada je izgledno i da će ostati bez svog najboljeg igrača Kyliana Mbappéa. On je ionako već jako dugo u planovima predsjednika Reala Florentina Péreza, a i sam je više puta jasno rekao kako želi u Madrid. Sad više nema nikakvog razloga za ostanak na Parku prinčeva i čak su i sami Francuzi priznali da je sjajni napadač s jednom i pol nogom na Bernabéuu.

U klubu su se pomirili da Kylian Mbappé odlazi već na ljeto, a plan PSG-a je da preuzme filozofiju Barcelone, Reala ili Bayerna, klubova s bogatom povijesti i tradicijom.

– Naš cilj u centru je raditi s mladim igračima i na stvaranju tog osjećaja ponosa, pripadnosti bojama kluba i svemu što PSG predstavlja u povijesti francuskog i svjetskog nogometa. Igrati za PSG nešto znači. Igrači moraju to osjetiti – poručio je šef omladinskog pogona PSG-a Yohan Cabaye.

Iz PSG-a će otići mnogi, ne samo Mbappé. Sergio Ramos, koji se pokazao kao vjerojatno najgore ‘’pojačanje’’ kluba u povijesti, na izlaznim je vratima, navodno je i Neymar ‘’poslušao’’ glas javnosti, a o odlasku razmišlja i Messi. 

Ključne riječi

Komentara 3

DO
Dotepenec
18:48 17.03.2022.

Neka pozovu Abramovića.

FR
Franko777
08:17 18.03.2022.

Daj procitaj naslov i tekst u clanku? Veze nema s vezom!!

AM
Ameise
21:18 17.03.2022.

Kad se pogledaju ti igraci kao pojedinci svi su oni odlicni ali kao skupina u istom klubu su samo grupa zvijezda u istom klubu koje se tesko moze ukrotiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije