Igrači složni:

Morali smo bolje, umor je presudio, a propustili smo veliku priliku

'06.02.2012., Split - Europsko prvenstvo u malom nogometu, UEFA Futsal EURO 2012., cetvrtfinale, Hratska - Ukrajina. Jakov Grcic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
11.02.2012.
u 23:21

- Bila je to velika utakmica i zbog toga bih čestitao Mati Stankoviću. Ozračje u dvorani bilo je fantastično - kazao je talijanski izbornik Roberto Menichelli.

U dvije utakmice Hrvatska je pokazala da smo sigurno u jednom segmentu igre napredovali, a to je igra s petim igračem u polju.

- To mnogima izgleda sporo, no cilj tog elemnta igre i je da se umrtvi protivnika koji onda postaje nervozan. Mi smo na tome dosta radili. Moj pomoćnik Marinko Mavrović je to uvježbavao s momčadi. Kao što vidite odlično je to napravio. Protiv Talijana smo nerezonski samo odradili jednu situaciju u toj igri. Odmah su nas kaznili - kazao je Stanković.

Strijelac jedinog hrvatskog pogotka Jakov Grcić kazao je:

- Šteta, stvarno šteta. Imali smo veliku priliku iznenaditi jednu od najboljih reprezentacija na svijetu. Ipak, držali smo ih do kraja u neizvjesnosti, dobro su se namučili.

Vratar reprezentacije Ivo Jukić bio je ključna figura prolaska u drugi krug. Suprotno izbornikovom razmišljanju Jukić misli da je umor odigrao ključnu ulogu.

- Odigrali smo pet utakmica u kratkom razdoblju, bili smo dosta umorni, možda je to i presudilo. Kada se sve zbroji nismo mi toliko lošiji od Italije - kazao je Jukić.

Josip Suton o srazu s Talijanima je kazao:

- Nismo imali sreće na kraju, no ovo je fantastičan rezultat. Nadam se d aće nakon ovoga nas dolaziti gledati puno više ljudi na utakmice prvenstva. Bilo je sjajno biti dio ovog spektakla i prepune Arene.

Talijanski izbornik Roberto Menichelli pohvalio je učinak svog vratara Stefana Mammarelle, a također je istaknuo:

- Bila je to velika utakmica i zbog toga bih čestitao Mati Stankoviću. Ozračje u dvorani bilo je fantastično.

Komentara 6

Avatar dariodario551
dariodario551
07:06 12.02.2012.

Umorili smo se od silnih pobjeda ! Mora se ponekad i izgubiti

Avatar H/S/P
H/S/P
08:40 12.02.2012.

Svaka cast bilo je dobro.

JA
JackRussell
10:07 12.02.2012.

Odigrali su pet utakmica po 40 minuta, i to svaki drugi ili treći dan...i oni pričaju o nekom umoru? Ma nemojte me zaj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije