Derbi na Maksimiru

Može li Rijeka srušiti Dinamo i poslati Tanca na burzu?

Istra Rijeka (1)
Goran Kovačić/Pixsell
06.10.2013.
u 12:40

- Osobno ne razmišljam o tome. Radim svoj posao maksimalno, a smatram da imam dovoljno znanja i iskustva

U derbiju 12. kola HNL-a danas u 19 sati na Maksimiru će se sastati Dinamo i Rijeka. Raspoloženje u momčadima dijametralno je suprotno. Dok su dinamovci u krizi i utučeni zbog europskih poraza, igrači Rijeke osokoljeni su odličnim ulaskom u sezonu i povijesnim bodom u Europskoj ligi protiv Betisa.

Treneru Dinama Branku Ivankoviću stolica se ozbiljno trese, eventualni poraz od Rijeke natjerao bi Mamića da ga i treći put baci na burzu. No, Profesor ne razmišlja na takav način.

- Osobno ne razmišljam o tome. Radim svoj posao maksimalno, a smatram da imam dovoljno znanja i iskustva, a često se stvari u sportu znaju okrenuti na krivu stranu.

Riječani, pak, vjeruju u sebe, misle da i Maksimir mogu proći neokrznuti.

- Dobro nam ide, nadam se da ćemo i nakon nedjelje ostati na tom jednom porazu. Možemo i na Maksimiru odigrati dobro te doći do pozitivnog rezultata, a to je da ne izgubimo.

Sve u svemu, čeka nas zanimljiv derbi, a tekstualni prijenos od 19 satimožete pratiti na našem portalu.

U našoj anketi možete prognozirati tko će slaviti večeras...

>>Ivanković: Već bih otišao da ne vjerujem u sebe i momčad

>>Mamiću, uči od Čeha, u Europu se može i s tri milijuna eura!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije