NEMAJU NAPADAČA

Mršić: Dinamo nam očigledno baš leži...

'22.02.2013., Sportska dvorana Gradski vrt, Osijek - Revijalna utakmica veterana NK Osijek i veleposlanika u RH. Stanko Mrsic.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
12.03.2013.
u 09:36

Samo su Dinamo i Hajduk primili manje golova od nas, ali smo pri dnu i po postignutim golovima. Eh, da imamo pravog gol-igrača..., kaže Mršić.

Koliko god Dinamo bio superioran, ove je godine Osijek plavima postao velik i nerješiv problem. U tri prvenstvene utakmice dečki Stanka Mršića zabilježili su pobjedu i dva remija.

– Svaka utakmica s Dinamom, kao i Hajdukom, za moje je igrače nešto posebno. Ne treba ih tu ništa posebno pripremati, nego samo reći da igraju. Naš je veliki problem što smo u nedjelju protiv Dinama igrali bez 6-7 igrača ili gotovo bez cijele momčadi u odnosu na prošlu sezonu. Ovu utakmicu iznijeli su Smoje i Kurtović te mladi dečki među kojima je bilo i dojučerašnjih igrača treće lige – rekao je Mršić i dodao da im modri očigledno leže.

– Rekao sam igračima da su dinamovci bolji, ali i da nemamo pravo birati utakmice jer dovodimo u pitanje ostanak u ligi i da već protiv Dinama idemo po bodove – objašnjava Mršić.

Taktika Osijeka bila je prilično jednostavna. Povući se i igrati zatvorenije te prijetiti iz kontri.

– Lako je to zamisliti, ali treba provesti. A ponavljam da su neki do jučer igrali u 3. HNL ili za juniore i sad odjednom u Maksimiru. Velik je to šok za njih – zaključio je. (bb/VLM)

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:42 12.03.2013.

Eh, da imamo pravog gol-igrača..., kaže Mršić. >>>>> Eeeeeeeee moj Mrsicu....pa cijela Hrvatska nema PRAVOG golgetera. To nam je odavno najveca boljka. Tu ne racunam Mandzukica koji je u inozemstvu..... a kad sam vec kod toga ,prisjetite se kako HNS-uu Ibrahimovic nije bio dovoljno dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije