SLALOM U LEVIJU

Myhrer u vodstvu, Kostelić šesti

Ivica Kostelić
Pixsell
15.11.2009.
u 10:58

Nakon što se svih 79 skijaša spustilo niz stazu u Leviju, u prvoj vožnji prvog slaloma sezone Svjetskoga kupa, Ivica Kostelić zauzima šesto mjesto.

Najbolji je hrvatski skijaš krenuo treći sa starta u Finskoj, a u cilj je ušao sa samo sedam stotinki zaostatka za tada vodećim Reinfriedom Herbstom. No, u nastavku su ga prestigla još četvorica suparnika.

Vodeći je Šveđanin Andre Myhrer s devet stotinki prednosti ispred Francuza Juliena Lizerouxa te njegova sunarodnjaka i prošlosezonskog osvajača slalomskog globusa Jean-Baptistea Grangea.

Kostelić će biti jedini hrvatski predstavnik u drugoj vožnji. Natko Zrnčić-Dim je zauzeo 39. mjesto s dvije sekunde i 35 stotinki zaostatka za Myhrerom, odnosno 39 stotinki za 30. mjestom na kojem se nalazi Bode Miller. Dalibor Šamšal nije uspio završiti prvu vožnju.

Svjetski kup, slalom (m), trenutni rezultati 1. vožnje:

1. A. Myhrer (Šve) 55.99
2. J. Lizeroux (Fra) +0.09
3. J.B. Grange (Fra) +0.36
4. R. Herbst (Aut) +0.43
5. M. Hargin (Šve) +0.49
6. I. Kostelić (Hrv) +0.50
7. T. Ligety (ZDA) +0.52
8. M. Matt (Avt) +0.59
9. G. Rocca (Ita) +0.73
10. M. Pranger (Avt) +0.82
...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije