Invazija na Zagreb

Na finale kupa stiže tri tisuće navijača Rijeke! Stižu vlakom, automobilima, kombijima...

Armada
Foto: Goran Kovacic/pixsell
06.05.2014.
u 13:40

Dodajmo i da će policija biti u punoj pripravnosti, a pripadnike Armade čekat će već na naplatnim kućicama u Lučkom, odakle će ih ZET-ovi autobusima prevoziti na stadion

Sutra nas u Maksimiru očekuje prva finalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa, a interes za nju je golem. Barem s riječke strane.

Naime, Armada se masovno sprema na put, bit će to prava invazija na Zagreb. Prema procjenama u Zagreb bi trebalo doći oko tri tisuće navijača Rijeke. Većina njih doći će Bijelim vlakom, koji u podne kreće prema Zagrebu, a u kojem ima mjesta za 1100 navijača. Ostatak će doći autobusima, automobilima  i kombijima, a to će biti njihovo najveće gostovanje na Maksimiru u povijesti.

Ujedno će to biti i njihovo drugo najveće gostovanje u povijesti kluba, a nedostižno će ipak ostati gostovanje na finalu Kupa Maršala Tita u Beogradu 1987. Tada je poraz Rijeke od Hajduka pratilo četiri tisuće njihovih navijača.

Dodajmo i da će policija biti u punoj pripravnosti, a pripadnike Armade čekat će već na naplatnim kućicama u Lučkom, odakle će ih ZET-ovi autobusima prevoziti na stadion.

Nadamo se da će i interes zagrebačke publike biti veći nego što je bio u posljednje vrijeme pa da vidimo pravi spektakl... Utakmica je na rasporedu u 18 sati.

>>Soudani: Prazne maksimirske tribine mi već smetaju...

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
13:50 06.05.2014.

bravo riječani, tako se navija za svoj klub, a ne ovi tobožnji dinamovci kojima je teško ustati sa kauča i 5 min.pješke do stadiona!

DU
Deleted user
18:57 06.05.2014.

Na finale kupa stiže tri tisuće navijača Rijeke! Znači bit će na Maksimiru ukupno tri tisuće i dest navijača.

MO
mojazemlja
14:07 06.05.2014.

Oni stvarno misle da imaju klub,i da su oni navijači....Drina-Ibar-Surdulica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije