MUČE SE

Na Maksimiru nemaju rješenja za očitu boljku. Nastave li ovako, imat će ozbiljnih problema

21.10.2024.
u 08:00

Isti problem ponavlja se Dinamu tijekom sezone, plavi moraju shvatiti da se s njima u HNL-u uglavnom nitko neće nadigravati

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Provokator1
Provokator1
11:39 21.10.2024.

S Dinamom se svi mogu nadigravati jer u ekipi imaš poluigrače poput Roga, na golu rupetinu gore od Lovre Kalinića - Zagorca, vječnu štetočinu i kiksera Thepohila, Pjacu na krivoj strani, Kulenovića koji osim dobre volje i htijenja nema ništa drugo, indisponiranog Mišića, i trenera koji tek u 80im minutama ide nešto mijenjati iako gubi.... Dinamo IMA novaca i neka kupe normalnog i pouzdanog braniča i napadača koji će trpati 20ak golova po sezoni jer Kulenović to nije.... a bome ni Šetković

EJ
ejStef
11:35 21.10.2024.

Ovaj problem postoji još od Jakirovića, čak i Bišćana prije. Nije Bjelica tu mogao nešto napraviti preko noći. I Varaždin i Istra krivo postavljena ekipa i taktika, bez psihološke pripreme... Vidi se i loše odrađen prijelazni rok, a jedino pojačanje (Pjaca) se uništava na desnoj strani. Osim toga, nema kretanja igrača bez lopte, sve sami statisti. Tu se baš vidi da mentalni trener ne radi svoj posao... Ako se netko sjeća Bjelice u prvom mandatu, Dinamo se isto mučio u domaćem prvenstvu, no onda je imao puno kraću klupu i ipak manje kvalitetne zamjene.

TA
tapiros77
09:00 21.10.2024.

Svi treneri igraju isto u HNL-u kad je Dinamo u Europi - i svi krivo! Dinamo mora imati dvije ekipe - Europa i HNL ekipa! Ne može Europa ekipa igrati HNL - to je dokazano! Ti dečki su 60-80% u HNL-u i to nije dovoljno. Igra se presporo, kao da će pobjeda doći sada od sebe, a HNL klubovi igraju 110% kad igraju sa DInamom i tu imate dakle +-30% razlike gdje se gudi razlika i Dinamo se mora čupati u svakoj utakmici. Dakle protiv HNL ekipa DInamo mora igrati sa barem 7 igrača koji ne igraju Europu - a Dinamo to može jer ima tu širinu. Po potrebi Baturina i ostali mogu ući zadnjih 30 minuta kada će moći dati 80-90% jer je to malo igre pa mogu više! I to je to, ali svim trenerima igraju imena i misle da će Baturina i Petković pobjediti sve samim time što izađu na teren??? Krivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije