PROTIV SHKUPIJA

FOTO Pogledajte atmosferu na Maksimiru, Dinamo bodri osam tisuća ljudi

Atmosfera na tribinama tijek prve utakmice 2. pretkola UEFA Lige prvaka između Dinama i Škupija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
19.07.2022.
u 22:19

Ni sjevernomakedonski prvak nije bio bez podrške. Na gostujućoj tribini skupilo se pedesetak navijača, a zanimljivo da su donijeli albansku zastavu.

Dinamo je novu europsku sezonu otvorio utakmicom sa Shkupijem u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka.

Na Maksimiru je večeras bila lijepa atmosfera i tako je nastavljeno sjajno navijanje koje Dinamo ima u posljednje vrijeme. Na Maksimiru se skupilo oko osam tisuća gledatelja.

– Moramo čuvati i njegovati taj odnos s navijačima, a to možemo samo budemo li u svakoj utakmici davali svoj maksimum – rekao je trener Dinama Ante Čačić uoči ove utakmice.

Ni sjevernomakedonski prvak nije bio bez podrške. Na gostujućoj tribini skupilo se pedesetak navijača, a donijeli su albansku zastavu. Fotografije navijanja s Maksimira pogledajte u galeriji.

>> Pogledajte i gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 3

MI
minolta
22:40 19.07.2022.

piše u tekstu pedeset Albanaca ja se sjećam kako je mister Bean u jednoj epizodi izbrojano ovce. postojao je u jednom redu ovce i jednom stupcu uzeo digitron i pomnozio. jednostavna matematika iz osnovne škole. ovako otprilike u redu 13 ljudi u stupcu 15 to kad se pomnoži dobije se 195 ljudi. kako onda procjenjuju kad se skupi pun trg u ZG ili u Splitu riva :D

VK
vječni krojf
23:39 19.07.2022.

Pa igrali smo sa prvakom albanskog imena.Znaci Albanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije