2.-10. VELjače 2013.

Na PBZ Zagreb Indoors zasad nitko iz Topa 10

Goran Ivanišević (1)
Foto: Tomsilav Miletić/Pixsell
1/6
15.12.2012.
u 18:19

Ivanišević se osvrnuo na nastup na veteranskom Mastersu u Londonu: – Protiv Enqvista sam izgubio dobiveni meč, pa sam ostao bez motivacije u idućim mečevima. S Henmanom sam igrao i na ledu

I sljedeći, osmi, teniski PBZ Zagreb Indoors, koji će se održati od 2. do 10. veljače 2013. bit će vrlo kvalitetan, barem se tako može iščitati prema imenima igrača koji će nastupiti.

Podržala ih Iva Majoli

Kao prvo, dolaze sva trojica najboljih hrvatskih tenisača, dakle Marin Čilić, Ivan Dodig i Ivo Karlović (gotovo je sigurno da će se naći mjesta i za Antonija Veića), što je već veliki napredak jer lani Čilić nije nastupio zbog ozljede. Nastup je potvrdio i hrvatski zet, Cipranin Marcos Baghdatis, suprug bivše najbolje hrvatske tenisačice Karoline Šprem (u listopadu su dobili kći Zaharu). Zasad nema nikoga iz TOP 10.

– Doći će i branitelj naslova Mihail Južnji, a kako je rok za prijave do 24. prosinca, očekujem dolazak još nekih poznatih tenisača. Napravit ćemo i organizacijski iskorak, ispred Sportskog doma bit će posebna party zona u kojoj ćemo svake večeri organizirati zabavu – napomenuo je direktor turnira Branimir Horvat, koji je zajedno s pomoćnikom Goranom Ivaniševićem na zagrebačkoj špici, u Maraschino baru, ugostio novinare i druge uzvanike.

Našlo se tu i mnoštvo poznatih osoba, podupiratelja turnira, među kojima su bili i Iva Majoli, Dubravko Šimenc, Zoran Vakula i Miro Ungar, a goste je zabavljala pjevačica u usponu Martina Vrbos.

Morao čekati Henmana

Kodirektor turnira Goran Ivanišević osvrnuo se na svoj nastup na veteranskom Mastersu u Londonu na kojem je dva puta poražen.

– U igri s Enqvistom imao sam veliku priliku, vodio sam 5:2 u tie-breaku prvog seta, ali nisam osvojio set, a u susretu protiv Henmana potom i nisam bio posebno motiviran jer sam izgubio priliku za finale. No, dobro smo se zabavljali, protiv Henmana sam igrao i na ledu. Rekli su mi da pazim da ne zakasnim, a potom smo na Henmana čekali sat vremena – otkrio je Goran.   

Komentara 2

SE
serđo
18:56 15.12.2012.

ovaj ivanišević što je stariji to se sve djetinjastije oblači.

SA
sandrina
09:02 16.12.2012.

Vi'š ti Martinice kako si ona pjeva....čašica s vrućim čajekom ili vinom u jednoj ruci u drugoj mikrofon...Sumnjam da ju itko sluša dok pjevuši tak neobavezno, ležerno ispred vrata kafića na zagrebačkoj zimi s perikom i srebrnom kapicom....A ivanišević.....da, što je stariji to je djetinjastiji....mora pored one svoje plastične lezilebovičke koja se okolo smuca s mlađima...Ta neće obući flanelastu košulju i kravatu, vestu i štofani sako ko striček sa strane...Ivanišević je ipak malo veći f ***er:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije