EUROFORIJA NA POLJUDU

Najbolja Hajdukova godina: Tu je Kup, jesenska titula, golem broj članova, ali bez ijednog vatrenog

19.12.2023.
u 11:05

Kada je Hajduk posljednji put bio prvak jeseni, spomenute 2004. godine, bio je okrunjen i na kraju sezone kao prvak. No tada na proljetnom obzoru nije bilo Dinama, sudionika Lige za ostanak, dok je Dinamo u ovoj sezoni i te kako prisutan. Njegov zaostatak za bijelima objektivno je samo jedan bod, te od Hajduka ima i slabiji međusobni omjer, a ta kategorija još do sada nikada nije odlučivala o prvaku u Hrvatskoj ligi

Komentara 34

Avatar rubinet
rubinet
11:17 19.12.2023.

Bez ijednog vatrenog? Bio bi onaj jedan ,ali odustao je. A ostali nisu izuzetni....

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
11:16 19.12.2023.

Dinamo tek treba dobiti te dvije utakmice da dođe na -1.

AN
antikomunist1
11:49 19.12.2023.

Vrlo jednostavno! U Hajduku trenutno nema ni jednog jedinog igrača koji se svojom kvalitetom nametnuo za biti član hrvatske nacionalne vrste. Livaja se svojim (ne)karakterom sam diskvalificirao što god netko o tome mislio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije