Tomić i nakon ljeta ostaje u Rijeci:

Najljepši trenuci su mi pobjede protiv Dinama i Hajduka

Gorica s igračem manje srušila Rijeku i zakuhala utrku za naslov
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
06.04.2022.
u 15:54

Riječki strateg produljio je suradnju s klubom i nakon ljeta 2022. godine

Goran Tomić i HNK Rijeka u srijedu su produljili suradnju koja je službeno bila predviđena za trajanje do 15. lipnja ove godine. Tomić je u Rijeku stigao u ožujku prošle godine i u proteklih godinu dana vodio je 55 utakmica na klupi Rijeke, stoji na službenim stranicama kluba.

- Na početku htio bi se zahvaliti klubu i Upravi, predsjedniku Damiru Miškoviću i sportskom direktoru Robertu Palikući na povjerenju i produljenju suradnje. Rijeka je ispunila sva moja očekivanja i premašila ih u velikom dijelu. Počevši od uvjeta, klub je fantastično posložen na svim razinama, zna se tko što radi na svim razinama i imamo sve uvjete za napraviti dobar rezultat. Život u Rijeci je predivan i s te strane stvarno uživam u životu na Kvarneru - rekao je Tomić.

Najdraže trenutke u tom periodu nije teško izdvojiti.

- Najdraži trenuci bili su pobjede na Poljudu koje su stigle u teškim trenucima za nas, pobjeda protiv Dinama u Kupu Hrvatske, te naravno pobjeda protiv Osijeka u sjajnoj atmosferi na ispunjenoj Rujevici. Ta utakmica će ostati u lijepom sjećanju.

Pred Rijekom je uzbudljiva završnica sezone u kojoj je očekuju mnogi izazovi.

- Očekivanja su visoka i od toga ne treba bježati. Svi znamo što Rijeka predstavlja u hrvatskom nogometu, trener sam koji se želi boriti za trofeje i želimo ostvariti što bolje rezultate. U prvenstvu smo i dalje u igri, a čeka nas i veliko finale Kupa na Poljudu. Želja je samo da nas ozljede zaobiđu, da budemo maksimalno spremni - zaključio je Tomić. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radolizem
16:07 06.04.2022.

Vrlo je lijepo odgojen, odmjeren i stručan. Bjelica je još stručniji, no Nenad ima je pokazao neke slabosti u komunikaciji. Najveći propust Nenada Bjlelice bio je kad je Dinamo u 90.-oj minuti vidio protih Šahtara 3-1, ali je tu utakmicuu na kraju završio s rezultatom 3-3 i Dinamo se nije plasirao u nastavak Lige prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije