L'Osservatore Romano

Najljepši trenutak Mundijala dogodio se nakon utakmice Hrvatske i Brazila

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
20.12.2022.
u 18:46

Vatikanski dnevnik odabrao je sebi najdražu scenu. Vatreni su Brazilce izbacili nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a ponajbolji igrač Brazilaca emotivno je proživio ispadanje.

Susret sina Ivana Perišića i Neymara najdirljiviji je trenutak nedavno završenog Svjetskog prvenstva prema izboru vatikanskog L'Osservatore Romana. Desetogodišnji dječak Leo potrčao je na centar terena nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom i utješio ponajboljeg nogometaša Selecaa. 

>> Dalić zaplakao na stihove pjesme: Croatio iz duše te ljubim

Jedan od redara pokušao ga je u tome spriječiti, ali Neymar ga je ugledao, pružio mu ruku i zagrlio ga. Perišić je igraču zahvalio na svom Instagram profilu uz riječ 'obrigado', što na portugalskom znači 'hvala'. 

Vatikanski dnevnik izdvojio je još jedan detalj s utakmica vatrenih. Naime, japanski izbornik naklonio se svojim navijačima nakon utakmice s Hrvatskom u osmini finala Svjetskog prvenstva, zbog čega je zaslužio poštovanje ne samo svojih, već i naših pratitelja. Japanci su se tijekom prvenstva istaknuli i po tome što su svoju svlačionicu ostavljali čistom nakon susreta. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia - Al Janoub Stadium, Al Wakrah, Qatar - December 5, 2022 Japan coach Hajime Moriyasu bows to fans after the penalty shootout as Japan are eliminated from the World Cup REUTERS/Dylan Martinez Photo: Dylan Martinez/REUTERS
Foto: Dylan Martinez/REUTERS

Komentara 3

PA
partibrejkersi
22:32 20.12.2022.

Smijurija od prvenstva. Isprogramirano sve...

Avatar southman
southman
21:18 20.12.2022.

Teško je izdvojiti najljepše ttenutke od onih 5 penala.

DU
Deleted user
19:12 20.12.2022.

Meni je najljepši dio SP upravom svršetak istog. Predugo je trajao. Previše utakmica. Vratimo se u miran ,spokojan život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije