Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max!:

Najskuplji Hrvat ovoga ljeta: Ivan Perišić nadmašio i Mandžukića

Max! naslovnica
10.07.2015.
u 18:55

Max! donosi i intervju s igračem Chelseaja Marijom Pašalićem koji će u novoj sezoni uz Subašića nositi dres kraljevskog Monaca.

Novi broj sportskog tjednika Max! u subotu, 11. srpnja otkriva koji je hrvatski igrač najskuplji na ljetnoj nogometnoj tržnici - Ivan Perišić.

Sve brojnija kolonija Hrvata u Serie A dobit će još jednog kapitalca - najbolji vatreni u mandatu Nike Kovača, nakon Francuske, Belgije i Njemačke na putu je za Italiju. Wolfsburg oteže s pregovorima, no milanski Inter čvrsto je odlučio dovesti Perišića i spreman je podići ponudu na više od 20 milijuna eura. Wolsfburg će na njemu rekordno zaraditi, preskočit će prodaju Mandžukića iz 'vukova' u Bayern, a i transfer u Inter bit će veći nego Mandžin iz Atletica u Juventus.

Max! donosi i intervju s igračem Chelseaja Marijom Pašalićem koji će u novoj sezoni uz Subašića nositi dres kraljevskog Monaca, a predstavljamo i nove dragulje s Poljuda o kojima ovisi Hajduk: Vlašića, Roguljića, Balića, Malokua...

Novi Max! donosi moguće scenarije što čeka Dinamo bez Mamića, mogu li poslušnici bez njega voditi Dinamo i HNS, te otkrivamo tko su Mamićevi dvojnici u Europi, moćnici koji su su imali neograničanu vlast u svojim klubovima dok nisu završili iza rešetaka.

Max! donosi veliki intervju s još jednim dinamovcem koji je završio u Crvenoj zvezdi, Luisom Ibanezom koji otvoreno priznaje: "Ginuo sam uvijek za Dinamo, ginut ću i za crvno-bijele..."

Otkrivamo i kako se Slaven Bilić našao u okruženju Inter City Firma, jedne od najpoznatijih i najopasnijih navijačkih skupina na svijetu, o kojoj su snimani filmovi o engleskom huliganizmu.

Max! predstavlja vođu nove košarkaške generacije, srebrnih sa Svjetskog prvenstva - Marka Arapovića. Tek po povratku sa SP-a na Kreti otkriveno je da je mladi Arapović igrao sa slomljenim prstom, a o slučaju Bender mladi kapetan kaže: "Ja bih za reprezentaciju igrao i bos, nema tih tenisica koje vrijede više od igranja za Hrvatsku.

Donosimo i intervju sa službeno najspektakularnijom odbojkašicom Europe - Majom Poljak, a Max! predstavlja i najveću školu za male nogometašice - ŽNK Agram.

Samo uz Max! možete osvojiti novu knjigu o Draženu Petroviću "Dražen, godine zmaja", a Max! daruje i 10 ulaznica za ekshibicju Gorana Ivaniševića 18. srpnja na ATP turniru u Umagu.

>>Mario Hezonja u Maxu!: Već je zaludio Amerikance

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije