Odriješili kesu

Najskuplji transfer u povijesti Bundeslige: Martinez u Bayernu!

\'Athletic Bilbao\'s Javi Martinez (L) vies with Barcelona\'s Andres Iniesta (R) during a Spanish league football match, on November 21, 2009, at San Mames stadium in Bilbao. AFP PHOTO/Rafa Rivas\'
AFP
29.08.2012.
u 19:27

– Jako sam sretan što sam došao u klub koji ima tako veliku prošlost. Dugo sam to čekao i sada se napokon ostvarilo

Još jedna ovoljetna saga je završila. Javi Martinez napokon je napustio Athletic Bilbao i potpisao za Bayern.

– Jako sam sretan što sam došao u klub koji ima tako veliku prošlost. Dugo sam to čekao i sada se napokon ostvarilo – rekao je Martinez.

Bayern je baskijskom klubu platio odštetu od 40 milijuna eura i na taj način ostvario najveći transfer u povijesti Bundeslige.

– Sretni smo što je Javi napokon s nama, bilo je teško, ali uspjeli smo. Još nam preostaje srediti neku papirologiju i to je to. Svota za koju smo ga doveli ogromna je, ali on se također odrekao velikog novca pa je sve uspješno završeno – rekao je izvršni predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Mandžukićev novi suigrač potpisao je petogodišnji ugovor, a nakon potpisa je poručio:

– Fantastični igrači igraju ovdje, zato sam i došao. Naravno, želim osvajati titule!

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bubi400
20:48 29.08.2012.

Svaka čast Athleticu uzet tolike novce Bayernu to jest nijemcima kapa do poda pregovaračima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije