HNL

Nakon poraza po iskupljenje pred praznim tribinama

18.07.2020.
u 14:15

Zoran Mamić sad treba složiti nekakav sastav koji će kako-tako izgledati na pretposljednjoj utakmici sezone protiv Istre 1961. A Istra je bila posljednja utakmica Nenada Bjelice (zbog kazne bio je na tribini, na klupi je bio njegov pomoćnik Poms), bilo je tada 2:0 za plave

Iza Dinama su dva derbija i dva teška poraza. Prvo na Rujevici nisu odigrali ništa i Rijeka je slavila pobjedu nakon što je dugo prije toga bila u krizi rezultata. Zbog loših partija plavih platio je trener Igor Jovićević, brzo je ostao bez posla pa je, valjda privremeno, uskočio na klupu Zoran Mamić. Trebalo je to značiti buđenje plave momčadi, jer dolazio je Hajduk.

Hajduk otvorio probleme

I došao je u Maksimir taj Hajduk, prepun muka i problema, s igrom koja je dotad bila očajna, s nizom užasnih rezultata. No i takav Hajduk odnio je pobjedu, slavio je 3:2 i samo otvorio nove probleme u maksimirskim dvorima.

Većini plavih očito misli nisu na travnjaku, neki su ovu sezonu već završili, ako ne i doslovno, onda barem u glavama, neki zacijelo razmišljaju kako bi bilo dobro prodati se što prije, treći pak misle o tome tko bi im mogao biti novi trener.

Zoran Mamić sad treba složiti nekakav sastav koji će kako-tako izgledati na pretposljednjoj utakmici sezone protiv Istre 1961. A Istra je bila posljednja utakmica Nenada Bjelice (zbog kazne bio je na tribini, na klupi je bio njegov pomoćnik Poms), bilo je tada 2:0 za plave.

Nemaju pravo na krivi korak

U pulskom prvoligašu zbog ponovnog povećanja broja zaraženih koronavirusom odlučili su da će se igrati bez gledatelja. Istra može rasterećena u ovaj okršaj, ne može s devetog mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u ligi.

– Naravno da raspoloženje u momčadi ne može biti dobro kad se izgubi derbi s Hajdukom, a ne možemo zaboraviti ni one utakmice prije toga. Moramo zaprašiti prvenstvo na najbolji način, vratiti se na pobjednički kolosijek, nema alternative, nemamo pravo na krivi korak, moramo isprati gorak okus tih zadnjih utakmica. Razgovarali smo, analizirali i vjerujem da ćemo već u Puli odigrati bolju utakmicu – kazao je Zoran Mamić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije