TRAGEDIJA

Nakon utakmice preminuo delegat utakmice Franc Božić

hitna
Filip Brala/Pixsell
17.04.2012.
u 21:46

Tragičan događaj obilježio je sraz Zagreba i Dinama u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa.

Naime, nakon utakmice pozlilo je delegatu Francu Božiću (61). Hitno je interveniralo nekoliko liječničkih ekipa, no nesretnom Božiću, nažalost, nisu uspjeli spasiti život.

Pokušavali su ga reanimirati gotovo sat vremena, no svi pokušaji bili su bezuspješni. Božić se dugo godina borio s bolešću, nažalost tu je bitku na kraju i izgubio. Franc Božić bio je dugogodišnji delegat Zagrebačkog i Hrvatskog nogometnog saveza.

Ključne riječi

Komentara 5

VO
vojvo
23:20 17.04.2012.

nikakvo čudo da mu pozlilo od onoliko baklji i dima samo je bilo pitanje dana kada če doći do toga , naka sada oni idioti koji bacaju baklje odgovaraju , pogodili vrsaljka , a delegatu pozlilo od dima sa užasnim posljedicama

Avatar Bekrija
Bekrija
08:55 18.04.2012.

Vojvo-Ti si jedan obični bolesnik, kako te nije sramota, pa čovjek je preminuo a ti se ponašaš kao idiot, jadno čovječe pa čak i za tebe!! Franc Božić počivaj u miru Božjem!!

VO
vojvo
14:06 18.04.2012.

Bekrija jasam bolesnik , a oni huligani koji bacaju te baklje su navijači možda sam ja bolesnik ali dim jako utječe na zdravlje pa tko mi može reči da to nije bio uzrok ove nesreče , a što se tiče Božiča neka počiva u miru Božjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije