Remi na Rujevici

Napadač plavih: Tablica najbolje govori o kvaliteti Dinama i Rijeke

Rijeka - Dinamo
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
11.05.2019.
u 22:03

Žao nam je samo što nismo uspjeli zabiti - rekao je Bruno Petković

Dinamo je dominirao u derbiju protiv Rijeke, ali nije uspio zabiti. Dvoboj na Rujevici završio je bez pogodaka, a napadač plavih Bruno Petković žali što njegova momčad nije postigla pogodak.

- Stvorili smo mnogo prilika, a sigurno smo neku mogli iskoristiti. Svaka čast cijeloj momčadi, svi smo igrali dobro. Suparniku nismo dali priliku da nam zaprijeti, dominirali smo na terenu. Žao nam je samo što nismo uspjeli zabiti - rekao je Bruno Petković i dodao:

Tablica najbolje govori o kvaliteti Dinama i Rijeke. Oni su odigrali jednu pametnu utakmicu i za njih je ovaj bod sigurno veći nego za nas. 

>> Pogledajte izjavu Amira Rrahmanija nakon derbija

Najopasniji Dinamov igrač bio je Amir Rrahmani, pogotovo u prvom poluvremenu. 

- Dali smo sve od sebe i samo ovako možemo napredovati. Nedostajao je pogodak, ali nema veze - rekao je Amir Rrahmani koji je imao dvije sjajne prilike, ali vratar Sluga bio je uspješniji.

Rijeka - Dinamo
1/7
Ključne riječi

Komentara 4

GI
Gips
22:41 11.05.2019.

S 4 sudca vas je bilo 15 na terenu. I Rudeš bi s 15 igrača dao bar 1 gol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije