Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERUJU U POBJEDU
Povratak na članak

Naši slavni glumci i pjevači prate vatrene i tvrde: Ćiro je u ovome u pravu

Slavni hrvatski glumci i pjevači poznati su po tome da obožavaju nogomet pa smo zbog toga s njima komentirali igre vatrenih na Euru

Komentari 10

DU
Deleted user
10:38 26.06.2021.

"Naši slavni glumci i pjevači "...Možda poznati , ali slavni sigurno nisu.

VL
PA
pax5
11:46 26.06.2021.

Još fali Massimo pa Yuga u malom...Možda da pitate malo Bralića,Mišu,Cetinskog....i oni su iz Hr...

VL
MP
Mali Pero
11:17 26.06.2021.

Uz sve NAJBOLJE želje, najviše zbog Modrića, bojim se da smo SVI krivo vidjeli utakmicu sa Škotima. Kad čitate / slušate ispada; ČUDO od naše tj. njihove IZVEDBE. Bojim se da nismo "VIDJELI" sve. Jeste li IKADA vidjeli Modrića da STOJI na terenu bez kretanja ??? Odvrtite malo !!! Jeste li prebrojili NJEGOVA kriva dodavanja ... i to u opasnoj zoni ??? Ukupno manje nego ikad. Čovjek CIJEDI iz sebe posljednje atome snage. Dal ima još što cijediti ??? a Kovačić ne može SAM pokriti. Dozvoljavam da sam "lajbek" koji nije u pravu ... ali što ako jesam ... nadam se da NISAM !!! Sretno CRVENO-BIJELI KOCKASTI !!!

VL
ZB
Zoki-Bijela
16:20 26.06.2021.

Da moraju od glume zivjeti nebi imali sta jesti..

VL
VI
VidnoNasrtljiv2
11:52 26.06.2021.

Jebote i Boris Novković se prokurvo. Alo već imamo Ivanu Knoll šta se ti guraš tamo?

VL
Avatar Jopa
Jopa
16:16 26.06.2021.

Jel Kekin i Mrle prate?

VL
SO
sohnahoakasaa
14:16 26.06.2021.

Tarik Filipović fulirant neiskreni. Nikad njemu ništa Hrvatsko nije drago. Ništa...a večernjak se opet trudi podmetati 'kukavičje jaje' ne shvaćajući da je Hrvatska mala zemlja, svi svakog znaju a Zagrepani postoje prije 'doseljenika' i zato svakog dobro poznamo. Od higijenskihih do mentalnih navika i njega naročito.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.