Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA OPET POBJEĐUJE
Povratak na članak

Nasljednik Ive Majoli u par dana može postići ono što ona nije uspjela u 12 godina

Nakon konstantnih ispadanja, sada i do četvrtog ranga reprezentacija, novi izbornik Marin Bradarić Hrvatsku može uvesti u rang više

Komentari 1

DA
darwil
12:18 14.04.2024.

Iva Majoli bez obrazovanja,je isto što i dugogodišnja kumica prodavačica na placu može biti ministar gospodarstva.A lički bacać kamena sa ramena trener Sanji Perković, jedini školovani trener prof Ivanković Mamiću nije bio kadar jer se odupirao mešetarenju, lovi, muljaži......inzistirao je na sportskoj znanosti i autonomnosti struke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.